Cashback TomTom Rider 550 – verlengd!

Kijk: da’s een fijne voorjaarsactie van TomTom! Met een prijs van € 339,- (voor de Rider 550) en € 359,- voor de Rider 550 Plus was de Rider al erg scherp geprijsd. De actie is vanwege groot succes verlengd: Bij aanschaf vanaf 18 april tot 28 aug 2022 krijg je van TomTom nog eens 50 euro extra retour! De Rider 550 was nog nooit zó voordelig!
Klik voor de voorwaarden en het aanvragen van de cashback HIER

LET OP!

  • zorg dat je je cashback binnen twee weken na aanschaf aanvraagt
  • bij je aanvraag wordt je gevraagde een foto van de doorgestreepte barcode op de doos te maken. Dat is om misbruik van de actie te voorkomen. Bedoeling is dat je ZELF met een stift een streep door die code zet! (dus mij niet bellen met de melding dat de code niet is doorgestreept 😉 )
  • De verdere afhandeling en terugbetaling gebeurt rechtstreeks door TomTom. Je ontvangt na aanvraag een bevestigingsmail; eventuele vragen kun je in reactie op die mail stellen.

Wat zijn de verschillen:

  • De standaard 550 is compleet met alles voor de motor
  • De 550 Plus heeft bovendien een autosteun en opbergtas
  • De 550 Premium heeft bovendien een slot voor de motorsteun. Ik persoonlijk vind dat slot meer marketing dan echt nuttig (het is makkelijk open te breken); vandaar dat ik als alternatief die ‘Plus’ versie aanbied.

NB: je ziet elders wel een cashback van 70 euro, maar dat is voor de SE versie; een model dat MrGPS niet voert. De SE is 50 euro duurder en heeft de montage op de motor inbegrepen. Als MrGPS heb ik geen werkplaats en bied dus geen montage aan. Bovendien is het een peulenschil en kun je dat prima zelf; daar hoef je niet het hele land voor door te rijden. 

De 50 euro cashback geldt dus voor onderstaande modellen:

Klik HIER voor aanvragen van de Cashback.

Geef een antwoord