Aanbieding!

Garmin etrex 30x

249,00 209,00

 

De opvolger van de etrex 30. Kleine krachtpatser. Compact, maar met alle opties die je nodig hebt. Inclusief 3-assig kompas en barometrische hoogtemeter.

 

Uitverkocht

Artikelnummer: etrex30x Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

De opvolger van de etrex 30 – het lijkt vrijwel hetzelfde apparaat te zijn, met toch enkele belangrijke voordelen:

 

– het geheugen is groter geworden (van 1,7 naar 3,7 GB)

– het toestel heeft een voor-geïnstalleerde OSM kaart (de ‘Garmin active map’)

– de resolutie is iets verhoogd (van 176×220 naar 240×320)

 

Lees HIER de eerste indruk van de etrex20x

 

Onderstaande betreft de ‘voorganger’, de etrex 30:


 

visie MrGPS:

De etrex 30 is de meest luxe versie van de etrex reeks.  Nog steeds een heel betaalbaar model maar zeer compleet.

 

Uitstekend afleesbaar kleurenscherm, laag stroomverbruik, uitstekende ontvangst, mogelijkheid om kaarten te laden in het interne geheugen. Dat geheugen is bovendien uit te breiden met een micro SD geheugenkaartje, en ook dat is belangrijk.

 

Het digitale kompas blijft ook bij stilstand de goede kant opwijzen. Vooral bij wandelen, geocachen en op de MTB kan dat erg handig zijn. De barometrische hoogtemeter is veelal minder belangrijk, maar kan erg handig zijn in de bergen; ook bijvoorbeeld om tevoren te zien dat het weer wellicht zal gaan omslaan.

 

Pluspunten:

 

– eigenlijk kan het toestel alles dat je nodig hebt voor fietsen en wandelen

– zeer goede afleebaarheid

– uitbreidbaar geheugen

– digitaal kompas en barometrische hoogtemeter

 

Minpunten:

 

– het scherm is aan de kleine kant

– bediening met een joystick is lastig op de fiets

– geen active routing (icm topo pro)

 

 

 


Productinformatie Garmin:

 

De meest populaire handheld-GPS met 3 assig kompas

– Wereldwijde basiskaart

– 2.2″ 65K kleuren, in zonlicht afleesbaar scherm

– GPS en GLONASS satellieten voor snellere positionering

– draadloos waypoints, routes en caches uitwisselen

– 25-uur batterijlevensduur met 2 AA batterijen

 

 

De eTrex 30 is gebaseerd op een van de meest populaire en betrouwbare GPS-handhelds, en is verbeterd. Verbeterde ergonomie, gebruikersvriendelijke interface, papierloze geocaching en uitvoerige kaartfunctionaliteit zorgen ervoor dat de eTrex veelzijdiger en gebruikersvriendelijker is, en tegelijk zijn stevigheid en duurzaamheid behoudt.

 

eTrex-minisite

Zie de weg

 

De eTrex 30 heeft een verbeterd 65K kleurenscherm van 2,2 inch, dat in zonlicht is te lezen. De eTrex 30 is duurzaam en waterdicht, en gebouwd om de elementen te trotseren. Dit toestel heeft een verbeterde interface en is opgewassen tegen de elementen – of het nu gaat om stof, vuil, vocht of water. Deze legendarische navigator is werkelijk bestand tegen de elementen.

Nieuwe functies voor uw avonturen

 

De eTrex 30 heeft een ingebouwd elektronisch kompas met drie assen en kantelcompensatie, die uw koers aangeeft zelfs als u stilstaat, zonder het toestel horizontaal te hoeven houden. De barometrische hoogtemeter houdt drukverschillen bij zodat uw hoogte nauwkeurig kan worden bepaald, en het is zelfs mogelijk om de barometrische druk tegen de tijd af te zetten zodat u weersveranderingen in de gaten kunt houden.

Ga overal naartoe

 

Dankzij talloze compatibele steunen kan de eTrex 30 worden gebruikt in ATV’s, op fietsen, in boten, als handheld en in uw auto. Gebruik de autohouder en City Navigator NT®-kaarten voor afslag-voor-afslag aanwijzingen of de robuuste steun voor uw motorfiets of ATV. Waar u met de eTrex ook naartoe wilt, wij hebben de kaarten en houders om u er naartoe te leiden.

De wereld in uw hand

 

De nieuwe eTrex-serie is de eerste reeks ontvangers voor de consument die tegelijk GPS- en GLONASS-satellieten kan volgen. GLONASS is een systeem ontwikkeld in de Russische Federatie dat naar verwachting in 2012 is voltooid. De tijd die ontvangers nodig hebben om uw positie te bepalen op basis van signalen van GLONASS-satellieten is (gemiddeld) zo’n 20 procent korter dan bij GPS-signalen. En als u zowel GPS als GLONASS gebruikt, kan de ontvanger tot 24 meer satellieten ontvangen dan bij GPS alleen.

Voeg kaarten toe

 

De eTrex 30 is uitgerust met een uitsparing voor een microSD™-kaart en 1,7 GB aan intern geheugen zodat u heel gemakkelijk TOPO-kaarten kunt laden en erop uit kunt trekken, BlueChart® g2-kaarten kunt laden voor een mooie dag op het water of City Navigator NT®-kaartgegevens kunt downloaden voor afslag-voor-afslag aanwijzingen op de weg (zie het tabblad met kaarten voor compatibele kaarten). De eTrex 30 biedt ook ondersteuning voor BirdsEye™-satellietbeelden (abonnement vereist), zodat u satellietbeelden kunt downloaden naar uw toestel en deze in uw kaarten kunt integreren.

Draadloos delen

 

Met de eTrex 30 kunt u waypoints, tracks, routes en geocaches draadloos delen met andere compatibele Garmin GPS-toestellen. Uw vrienden kunnen nu dus ook genieten van uw favoriete wandeling of cache. Druk gewoon op de verzendknop om uw informatie naar soortgelijke toestellen te verzenden. Let the games begin!

Nauwkeurige positiebepaling

 

Dankzij de ultragevoelige GPS-ontvanger met WAAS-functionaliteit en HotFix®-satellietprognoses bepaalt de eTrex uw positie snel en nauwkeurig. Uw GPS-positie blijft behouden zelfs zonder zicht op de lucht en in ravijnen.

 

Veel plezier met geocaching

 

De eTrex 30 biedt ondersteuning voor GPX-geocachingbestanden zodat u geocaches en informatie rechtstreeks naar uw toestel kunt downloaden. Ga naar OpenCaching.com en start uw geocachingavontuur. Door geen papier te gebruiken, spaart u niet alleen het milieu maar werkt u ook efficiënter. Op de eTrex 30 wordt belangrijke informatie opgeslagen en weergegeven, waaronder locatie, terrein, moeilijkheidsgraad, en tips en beschrijvingen. U hoeft dus niet langer handmatig coördinaten op te geven en papieren afdrukken mee te nemen! Upload het GPX-bestand naar uw toestel en u kunt meteen op zoek naar de caches.


Functies:

Geocaching zonder papier

Geocaching zonder papier

Besteed meer tijd buiten en minder aan het onhandig rommelen met vellen papier! Op de eTrex wordt belangrijke informatie opgeslagen en weergegeven, waaronder locatie, terrein, moeilijkheidsgraad, tips en beschrijvingen. U hoeft dus niet langer handmatig coördinaten op te geven en papieren afdrukken mee te nemen. Upload het GPX-geocachingbestand naar uw toestel en u kunt meteen op zoek naar caches.

Volg meer satellieten

Volg meer satellieten

Vind uw weg met de eerste GPS-ontvanger voor consumenten die zowel GPS- als Russische GLONASS-satellieten tegelijk kan ontvangen. Als u voor ontvangst van beide satellietsystemen kiest, kan de ontvanger signalen van maximaal 24 meer satellieten ontvangen dan bij GPS alleen, waardoor u sneller uw positie kunt bepalen.

Kies uw profiel

Kies uw profiel

Pas de eTrex voor elke gelegenheid aan. Dankzij profielen kunt u met de eTrex snel een andere configuratie activeren. Als u dus klaar bent met geocaching en naar huis wilt rijden, is dat met de eTrex snel geregeld.

Meer dashboards op meer plaatsen

Meer dashboards op meer plaatsen

Voeg meer functionaliteit toe aan veelgebruikte toepassingen dankzij persoonlijke dashboards. Voorkom dat u steeds weer opnieuw naar een andere toepassing moet overschakelen door meer informatie weer te geven in aangepaste dashboards met een hoogtemeter, kompas, aanpasbare gegevensvelden en meer.

Geavanceerd volgen

Geavanceerd volgen

Of u nu een opgeslagen route volgt of een nieuwe route aan het plannen bent, met de eTrex beschikt u over de navigatiefuncties die u nodig hebt. Gebruikers kunnen hoogtelijnen zien en waypoints op de route opslaan (start, finish en punten op hoogtelijnen) om de afstand en tijd tussen punten te kunnen schatten.

Uitvoerige ondersteuning voor kaarten

Uitvoerige ondersteuning voor kaarten

Dankzij de microSD™-kaartuitsparing en het grote interne geheugen kunt u diverse kaarten op de eTrex laden, waaronder TOPO 24K, BlueChart® g2, City Navigator NT® en BirdsEye™-satellietbeelden (abonnement vereist).

Nieuw toestel – zelfde naam en kwaliteit

– Gegevens worden in de algemeen aanvaarde GPX-bestandsindeling opgeslagen. De gegevens zijn dus compatibel met diverse computerprogramma’s. Ideaal in combinatie met de gratis reisplanningssoftware van Garmin: BaseCamp™.

– Wordt geleverd met een wereldwijde basiskaart, verbeterde interface en nu ook met ondersteuning om aan de achterkant te worden bevestigd.

– Weerstaat de elementen – of het stof, vuil, vochtigheid of water is.

– Bepaalt snel uw GPS-positie en handhaaft het signaal zelfs in dichte begroeiing en diepe ravijnen.

– Eenvoudig te bevestigen in terreinwagens, boten, fietsen en auto’s (compatibele steunen afzonderlijk verkrijgbaar).

– Inclusief een ingebouwd elektronisch kompas met drie assen en kantelcompensatie, dat uw koers aangeeft zelfs als u stilstaat, zonder het toestel horizontaal te hoeven houden, plus een barometrische hoogtemeter om hoogteverschillen te meten.

– Deelt waypoints, tracks, routes en geocaches draadloos met andere compatibele toestellen.