Aanbieding!

UCLEAR HBC200 FORCE

159,00389,95

 

– Uniek: navigatieaanwijzingen hoorbaar voor duo of bike to bike!

– zonder microfoon voor de mond!

– windruisonderdrukking tot 240 kmh

– supereenvoudige montage

– bereik 900 meter per headset, max 9 km!

– hoge geluidskwaliteit, hoog volume


 

Wissen
SKU: UCLEAR HBC100 MOTO Categorieën: ,

Beschrijving

Multi-Hop Technologie

 

UCLEAR HBC200 introduceert Super Group Intercom en multi-hop technologie, speciaal voor groepscommunicatie met full duplex intercom. Multi-hop techologie, gebruikt in militaire tactische communicatie, biedt superieure geluidskwaliteit en stabiliteit van de verbinding via Bluetooth-intercom.

 

Door de integratie van multi-hop technologie werkt de UCLEAR HBC200 besturing als een repeater of een relais-station, waardoor het netwerk kan groeien als meer units (rijders) toegevoegd worden aan de groep. Afhankelijk van de rijomstandigheden is het bereik van de  intercom tussen twee rijders 700 meter. Een derde unit (rijder) toevoegen aan het systeem vergroot het bereik met nog eens 700 meter extra. Voeg een vierde toe en de hele groep kan communiceren tot 2100 meter onderling in full duplex intercom modus. Er is geen beter alternatief voor veilige on-road groepscommunicatie!

 

Geniet van muziek onderweg

 

Uniek luidsprekerdesign levert Hi-Fi kwaliteit muziek zoals op uw privé audioapparatuur thuis. En dat met handsfree bediening. Rijden op uw motorfiets is nog nooit zo aangenaam en veilig geweest.

 

Weerbestendig

 

UCLEAR-HBC200 presteert onder alle weersomstandigheden of het nu in stof, modder, regen of sneeuw is.

 

Functionaliteit

 

Blijf tijdens het motorrijden in contact met uw vrienden. Het HBC200 FORCE systeem heeft alle functies van het HBC200 systeem, PLUS geavanceerde functies voor groter bereik, multi-hop groepsintercom en verbeterde geluidskwaliteit.

 

– Met de nieuwste Bluetooth-technologie kunt u uw mobiele telefoongesprekken aannemen, direct contact hebben met anderen en luisteren naar uw favoriete muziek tijdens het rijden. Simpelweg een geweldige ervaring!

– Full-duplex intercom systeem verhoogt het bereik tot 700 meter tussen twee HBC200 FORCE units.

– Ze zullen horen wat u te zeggen hebt! Geavanceerde speaker- en microfoontechnologie, Hi-Fi luidsprekers en gepatenteerde ABF ® ruisonderdrukkingstechnologie voor heldere gesprekken bij harde wind of bij hoge snelheden.

– Bestand tegen regen en temperatuurfluctuaties voor absolute betrouwbaarheid in de meest extreme weersomstandigheden van -30°C tot 60°C.

– Hou uw handen aan het stuur! Stem-activatie telefoonopname.

– Onderweg in verbinding met uw vrienden.

– Installeert u snel en eenvoudig in nagenoeg alle helmen.

 

Communiceer met uw vrienden, zelfs als u ze niet kunt zien. Met 10 aangesloten gebruikers, breidt u het maximale bereik dankzij multi-hop technologie® uit tot bijna 9 km.


Extra informatie

uitvoering

Solo, Dual