ACTIE: Gratis extra kaart bij aanschaf Garmin Zumo

Koop nu een Garmin Zumo (of Drivesmart of Camper-toestel) en ontvang een gratis extra kaart naar keuze!

Deze actie is extra relevant als je gebruikmaakt van de voorjaarsaanbieding van MrGPS: daarin is immers de Zumo595 Europa extra voordelig geprijsd. Op deze manier kun je alsnog gratis bijvoorbeeld de kaart van Noord Amerika aanschaffen! (hetzelfde geldt uiteraard voor de Zumo 396).

Het werkt heel simpel: via de link hieronder ga je naar de garmin-site, vul je je aanschafdatum (tussen 1 maart en 31 mei 2019), het serienummer en je emailadres in en binnen enkele minuten krijg je via de mail twee codes.

Vul de code voor de gratis kaart in bij het bestellen van een kaart en je zult zien: hij is gratis. Een voordeel dat kan oplopen van 75 tot 145 euro!

Met die andere code in de mail krijg je overigens 25% korting op accessoires. Minder spannend, maar toch handig als je, bijvoorbeeld, een extra motorsteun wilt aanschaffen.

Let wel:

 • ie codes zijn alléén geldig bij bestelling rechtstreeks bij Garmin!
 • je codes zijn geldig tot 30 juni aanstaande!
 • het maakt echter niet uit wáár je je toestel gekocht hebt

Wil je gebruikmaken van deze actie: klik dan HIER om naar de Garmin-site te gaan.

Hieronder de officiële Garmin-voorwaarden:

 • Koop een Garmin DriveSmart, zūmo of Camper (DriveSmart™ 51 LMT-S / DriveSmart™ 51 LMT-D / DriveSmart™ 61 LMT-S / DriveSmart™ 61 LMT-D / DriveSmart™ 55 / DriveSmart™ 65 / zūmo® 345 LM / zūmo® 346 LMT-S / zūmo® 396 LMT-S / zūmo® 595 / Camper 660 LMT-D / Camper 760 LMT-D / Camper 770 LMT-D) en ontvang eenmalig een gratis kaartdownload naar keuze voor een van de volgende locaties: Noord-Amerika, Midden-Oosten en Noord-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.  
 • Bovendien krijgt u 25% korting op de aankoop van een accessoire van uw keuze op garmin.com uit de volgende lijst van in aanmerking komende accessoires.  
 • Om te kunnen profiteren van deze aanbieding, moet u het formulier op deze pagina invullen, tussen 1 maart 2019 en 31 mei 2019 waarna u de 2 promotiecodes en instructies ontvangt voor validatie van de gratis kaartdownload en afgeprijsde accessoires. Mogelijk is een SD kaart vereist.  
 • De codes zijn geldig tussen 1 maart 2019 en 30 juni 2019, waarna ze niet meer kunnen worden ingewisseld. Beide codes kunnen onafhankelijk van elkaar worden gebruikt.  
 • Codes kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen.  
 • U ontvangt promotiecodes om een gratis kaart te kunnen downloaden (mogelijk is een SD kaart vereist) en een korting van 25% op de aanschaf van max. 5 accessoires naar keuze.

2 reacties

 1. Douwe schreef:

  Vandaag geprobeert mijn kortings coupon aan te vragen het systeem komt telkens met foute code welke moet ik hebben Zumo 595
  IC: 1792A-A4AMGB00
  ID: IPH-A4AMGBOO
  4MC036401

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *