Gratis MrGPS workshop motorbeurs Utrecht

Net als voorgaande jaren mag ik tijdens de motorbeurs Utrecht wederom enkele workshops geven onder de titel ‘Ontdek en ontwerp de mooiste motorroutes‘.

De workshops vinden plaats in Hal 7, de importeurshal:

  • donderdag 14 feb 12.00-12.45
  • donderdag 14 feb 14.45-15.30
  • vrijdag 15 feb 12.00-12.45
  • vrijdag 15 feb 15.00-15.45

Toegang is voor bezoekers aan de motorbeurs gratis, aanmelden niet nodig. Wil je kunnen zitten? De ervaring van voorgaande jaren leert dat het verstandig is op tijd te komen! 😉

Roadtrips

Dit jaar sta ik daar op uitnodiging van TomTom, de focus zal dan ook liggen op de Mydrive routeplanner en de zgn ‘roadtrips‘ van TomTom. De workshop is echter ook geschikt voor Garmin-riders: door te werken volgens de ‘MrGPS Methode‘ kun je immers elke planner gebruiken die je wilt. Naast Mydrive zal ik ook aandacht besteden aan alternatieven als MyRouteApp, RouteYou en Kurviger. Met allemaal hun voor- en nadelen.

TIP: klik de links hierboven aan en bekijk de verschillende planners thuis alvast op je gemak!

TIP: er zijn in dat theater nog veel meer interessante lezingen. klik HIER voor het volledige programma.

“Meet and greet”

Ik ben een beetje de tel kwijt de hoeveelste keer ik dergelijke workshops mag geven, maar weet wel dat het elk jaar weer geweldig leuk is, in een uitstekende sfeer. Bovendien ook leuk daar klanten te ontmoeten, vaak voor het eerst ‘in levende lijve’.

Enfin, routeplanning is uitstekend geschikt om alvast in de stemming te komen voor het nieuwe seizoen: ik heb er alvast zin in. Van harte welkom!!

Sta je zelf op met een MrGPS stand op de beurs?

Nee, ik sta niet met een stand op de beurs. Ofschoon de motorbeurs natuurlijk een prima gelegenheid is voor koopjes vind ik dat je zo’n dure motor-gps niet als impuls moet kopen. Beter thuis achter de computer goed oriënteren, bijvoorbeeld met behulp van de GPS kieswijzer.

En vervolgens gebruikmaken van de MrGPS winteractie, met ondermeer voor de TomTom Rider 550 Plus en de Zumo 595LM Eu een zodanig scherpe aanbieiding dat je ‘m op de motorbeurs beslist niet goedkoper gaat vinden! Klik HIER voor de winteractie.

(Stel je prijs op persoonlijk advies, voor of ná aanschaf? Kom dan gerust (op afspraak) een keer bij me langs in het mooie Twentse land!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *