Gratis MrGPS Workshops tijdens MegaMotorTreffen in Vijfhuizen

Ik ben Bang.

Bang… komend weekend viermaal voor een halflege lege zaal te staan… 😉

Ik zal uitleggen waarom:

Er wordt fantastisch weer voorspeld (graad of 20, zon) dus ik verwacht dat het druk gaat worden op het megamotortreffen. Maar dat iedereen buiten zit, onder het genot van heerlijke live muziek en de vele foodtrucks.

Net als vorig jaar: man, man, wat een heerlijk sfeertje! En bovendien: ondanks de vele duizenden bezoekers: je voelde helemaal geen drukte. Zo verspreid was iedereen over het terrein, bij de honderden proefritten, bij de stands, op de terrassen, op het terrein. Echt super super relaxed! Heb je nog geen plannen komend weekend: kom echt een paar uurtjes naar Vijfhuizen!

MrGPS WORKSHOPS

Maar reserveer daarvan dan tóch even een uurtje om één van m’n (gratis!) workshops bij te wonen, en ik je zal laten zien hoe makkelijk je de mooiste routes ontwerpt en vindt met de nieuwste tools als Mydrive, MyRouteapp, RouteYou en Kurviger. Ik sta hier op uitnodiging van TomTom, maar het verhaal is zowel voor de Garmin als TomTom rijder relevant. En zelfs voor de meest verstokte Tyre en Basecamp gebruiker: er gaat, letterlijk, een wereld voor je open!

Mag je daarna weer naar buiten om een heerlijke pulled pork te scoren, om een proefrit op de laatste elektrische motorfiets (of één van de meer dan 200 andere motoren) te maken ;), of om gewoon bij de TomTom stand bij MrGPS voor de scherpste prijs ooit een Rider 550 aan te schaffen (waarvoor bovendien nog steeds de 40 euro cashback actie geldt). Of om bij te praten met oude bekenden en nieuwe vrienden. Want het voelt als één big family daar in Veenhuizen.

De MrGPS workshops vinden plaats in het TomTom Theater en duren zo’n drie kwartier:

  • Zaterdag 18 mei: om 12.00u en 15.00u
  • Zondag 19 mei: om 11.00u en 13.00u

Let op: op beide dagen is er om 14.00 ook nog een aparte presentatie van de makers voor één van de besproken routeplanners: MyRouteapp.

Tijdens de motorbeurs Utrecht geef ik ook dergelijke workshops en is het, vanwege beperkte ruimte, zaak om ruim tevoren aanwezig te zijn. Bovendien was het, met al het beursgeweld soms moeilijk te volgen wat ik demonstreer. Dat zal nu beslist anders zijn want we hebben de beschikking over een compleet auditorium met 300 zitplaatsen!

Maar tsja… dan is het voor mijn ego natuurlijk wel lekker als de zaal een beetje vol zit!! Dus geniet gewoon zo lang van de zon als je kunt en kom dan naar het TomTom Theater!

Onzin natuurlijk: maakt mij niet uit, als het maar weer een mega gezellig weekend wordt!

Entree is slechts € 7,50 en als je via DEZE LINK bestelt is het tweede kaartje GRATIS!

Voor meer info en het complete programma klik HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *