Nieuw: Vakantie toerstick Europa

2 reacties

 1. wivacon schreef:

  Hallo Hans,
  Ik heb de Vakantie Toerstick in prima orde ontvangen. Omdat ik reuze gedoe heb met de TT450, ( update van een heel oude XL via MyDrive en de 450 ging helemaal mis, de verkeersinfo etc op de 450 werd gestopt omdat een en ander kennelijk in 2010 al verlopen was en de XL software blijkbaar heel dominant was, kreeg ik op de 450 de melding : kaartupdate niet meer mogelijk, abo is verlopen . Rara. Alles van de computer weggeveegd, opnieuw ingelogd maar geen succes. Nieuw toestel gekregen van Waypoint. Prima. Nieuwe emailaccount aangemaakt speciaal voor de nieuwe 450, en ontdekt dat nu de Tyre Pro het nieuwe toestel niet herkent. TT helpdesk etc gevraagd, nog geen oplossing terwijl hopelijk een nieuwe inlogcode voor Tyre Pro , gekoppeld aan het nieuwe toestel voldoende zou zijn. En nu de van jouw ontvangen toerstick. In de laptop gestopt, geopend en een bepaalde route even als voorbeeld opgevraagd. En jawel, die opent via Tyre Pro, en daarmee kan ik nu de 450 nu net niet bereiken. Vraag is nu op ik de routes van de DVD rechtstreeks op de 450 kan zetten, ( zou het liefste toch dat via Tyre Pro doen trouwens omdat ik erg an dat programma gewend ben geraakt) , dit omdat ik al een maand met TomTom aan het oehoezen ben om een an ander weer in orde te krijgen en het vertrouwen de nullijn nadert. Kun je me wat advies geven ? Mvrgrt
  Peter van der Vaart

  • MrGPS schreef:

   Met excuus voor de late reactie (je bericht was abusievelijk bij de spam terecht gekomen:
   De routes op de toerstick zijn ondermeer beschikbaar als gpx-bestand met daarin alleen de track van de route. Die kun je zonder verdere software op je Rider laden. Kwestie van de Rider aan de pc koppelen en op het scherm kiezen voor ‘routes laden’. Vervolgens zul je in verkenner een directory zien van de Rider. plaats de gpx bestanden daar in. Na loskoppelen van de pc krijg je de vraag of je de route wilt importeren.
   Alternatieve, makkelijkere methode is de gpx bestanden uploaden in Mydrive en dan de synchronisatie aanzetten.

   Technische vragen omtrent Tyre kun je het beste aan Tyre zelf richten.

   Melding ‘kaartupdate verlopen’ is bij een Rider 450 vermoedelijk een databasefout bij TomTom; even bellen met TT en het is vermoedelijk binnen een paar minuten in orde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *