TomTom Rider 450 NAJAARSACTIE – VERLENGD tot 31 dec!!

Er hebben zó veel mensen gebruik gemaakt van de MrGPS TT najaarsactie dat ik de actie mag VERLENGEN tot 31 december a.s.!! Met andere woorden: de TomTom Rider blijft tijdelijk héél erg scherp geprijsd.   Of de prijzen ook na 1 januari zo blijven durf ik niet te zeggen maar als je aanschaf van een Rider 450 overwoog is dit het moment om toe te slaan. Vooral de Rider 450 Plus is voordeliger dan ooit: inclusief opbergtas en autosteun. En onderschat het belang van die autosteun niet: de file-informatie is ongelooflijk goed en kan je de komende donkere maanden een hoop vertraging en ergernis schelen!

En natuurlijk krijg je daarbij nog steeds 50% korting op de cursus ‘Toeren met je TomTom’ (komt na bestellen vanzelf in beeld) – scheelt je nog eens 15 euro! Voor meer informatie en reviews: klik HIER (overigens is ook de uitlopende TomTom Rider 410 flink afgeprijsd: tijdelijk voor € 289,-. (zolang de voorraad strekt). Bij de 410 Plus echter een stuk minder voordeel (€ 339,-), dan zou ik echt de 450 adviseren.

4 reacties

 1. Ton schreef:

  Goedemorgen,
  Wat is het verschil tussen de premium en de basis 450?
  En bij een bestelling, hoe snel is hij dan in huis?
  Met vriendelijke groet

  • MrGPS schreef:

   Er zijn drie varianten:

   – het basis toestel – de rider 450. Inclusief alles wat je nodig hebt voor montage op de motor (houder, RAM mount en voedingskabel)
   – de 450 Plus: als bovenstaand maar dan incl. autosteun en opbergtas
   – de 450 Premium: als de Plus maar dan bovendien de mogelijkheid de motorsteun afsluitbaar te maken.

   Qua levertijd: meestal geldt: op werkdagen voor 16.30 besteld, volgende dag in huis. Mocht een toestel onverhoopt even niet op voorraad zijn dan kan het een dagje langer duren.

 2. pvwylick schreef:

  Na veel lezen en kijken naar informatieve filmpjes, vooral op deze site, ook een TomTom Rider 450 gekocht. Ik ben tevreden, het apparaat werkt redelijk intuïtief, geeft duidelijke info. Nu nog wat experimenteren met mooie routes maar dat gaat zeker lukken!

  • MrGPS schreef:

   En mocht dat onverhoopt niet lukken: overweeg dan alsnog aanschaf van de videocursus ‘toeren met de tomtom’. Als het goed is heb je inmiddels een mail ontvangen waarmee je die (omdat je je toestel bij MrGPS kocht – waarvoor dank) die cursus alsnog met 50% korting kunt aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *