TomTom Rider 450 WINTERACTIE – VERLENGD tot 21 februari!!

Het lijkt wel de Heintje Davids van de aanbiedingen: hij blijft maar terugkomen! De MrGPS TomTom najaars- (inmiddels winter-) actie blijft zodanig succesvol dat ik de actie wederom mag VERLENGEN tot 21 februari a.s. (maar da’s dan ook de uiterste datum!!) Met andere woorden: de TomTom Rider blijft tijdelijk héél erg scherp geprijsd.   Als je aanschaf van een Rider 450 overwoog is dit het moment om toe te slaan. Vooral de Rider 450 Plus is voordeliger dan ooit: inclusief opbergtas en autosteun. En onderschat het belang van die autosteun niet: de file-informatie is ongelooflijk goed en kan je de komende donkere maanden een hoop vertraging en ergernis schelen!

En natuurlijk krijg je daarbij nog steeds 50% korting op de cursus ‘Toeren met je TomTom’ (komt na bestellen vanzelf in beeld) – scheelt je nog eens 15 euro! Voor meer informatie en reviews: klik HIER (overigens is ook de uitlopende TomTom Rider 410 flink afgeprijsd: tijdelijk voor € 289,-. (zolang de voorraad strekt). Bij de 410 Plus echter een stuk minder voordeel (€ 339,-), dan zou ik echt de 450 adviseren.

Voor de helderheid nog even:

 • het ‘standaard’ model wordt geleverd incl motorsteun
 • bij het ‘plus’ model zit er een autosteun, voedingskabel en opbergtas bij
 • bij de premium heb je bovendien de optie om de motorsteun afsluitbaar te maken.
 • Voor de uitgebreide videoreview van de Rider 4xx serie klik HIER
 • Voor het verschil tussen de 410 en 450 klik HIER

10 reacties

 1. Ton schreef:

  Goedemorgen,
  Wat is het verschil tussen de premium en de basis 450?
  En bij een bestelling, hoe snel is hij dan in huis?
  Met vriendelijke groet

  • MrGPS schreef:

   Er zijn drie varianten:

   – het basis toestel – de rider 450. Inclusief alles wat je nodig hebt voor montage op de motor (houder, RAM mount en voedingskabel)
   – de 450 Plus: als bovenstaand maar dan incl. autosteun en opbergtas
   – de 450 Premium: als de Plus maar dan bovendien de mogelijkheid de motorsteun afsluitbaar te maken.

   Qua levertijd: meestal geldt: op werkdagen voor 16.30 besteld, volgende dag in huis. Mocht een toestel onverhoopt even niet op voorraad zijn dan kan het een dagje langer duren.

 2. pvwylick schreef:

  Na veel lezen en kijken naar informatieve filmpjes, vooral op deze site, ook een TomTom Rider 450 gekocht. Ik ben tevreden, het apparaat werkt redelijk intuïtief, geeft duidelijke info. Nu nog wat experimenteren met mooie routes maar dat gaat zeker lukken!

  • MrGPS schreef:

   En mocht dat onverhoopt niet lukken: overweeg dan alsnog aanschaf van de videocursus ‘toeren met de tomtom’. Als het goed is heb je inmiddels een mail ontvangen waarmee je die (omdat je je toestel bij MrGPS kocht – waarvoor dank) die cursus alsnog met 50% korting kunt aanschaffen.

 3. gunter.dierckx schreef:

  Ik had een zumo 660, maar heb na maanden wikken en wegen, en na het kijken van heel veel reviews heb ik een TT450 plus gekocht met de toeren met de tomtom. Super tevreden mee, vlotte levering. Top Deal. en de videocursus help je snel op weg.

 4. Berry schreef:

  Ben eigenlijk een Garmin / Mapsource die-hard, maar heb toch interesse in de TT 450.
  Ik ben mij al weken aan het inlezen over dit toestel, maar er is één behoorlijk minpunt dat ik in de reviews tegenkom: hij kan kennelijk niet tegen regen. Zodra er regendruppels op het scherm komen, lijkt het toestel een eigen leven te krijgen. Op YT heeft iemand dat heel treffend gefilmd.
  Gaat TT daar nog iets aan doen?

  • MrGPS schreef:

   Meestal is dat helemaal geen probleem. Sowieso zal het zich tijdens het rijden minder voordoen dan bij stilstand. Van invloed is instelling op winterhandschoenen (hoogste gevoeligheid) en de mate waarin het toestel horizontaal of verticaal staat. Heb je met dit probleem te maken dan is het veelal een kwestie van het toestel (tijdelijk) wat rechter op te zetten. Ergo: het kán een keer voorkomen en is ook reproduceerbaar te maken; maar is in de praktijk geen werkelijk probleem.

 5. ed schalk schreef:

  ik overweeg een Tom Tom rider 450 aan te schaffen met videocursus
  zit daar ook automatisch t laatste kaartenmateriaal bij ? alles geheel up to date ?

  • MrGPS schreef:

   Er komt meerdere malen per jaar een update van het kaartmateriaal uit. Het kan zijn dat er terwijl het toestel in het maagazijn lag net een nieuwe update uit is gekomen natuurlijk. Maar da’s geen probleem: bij het toestel heb je ‘lifetime update’ – je kunt deze, en toekomstige updates eenvoudig zelf installeren via TomTom Mydrive Connect; wijst zich allemaal vanzelf uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *