MrGPS winteractie !

Nou ja… winter… Het lijkt erop dat we helemaal geen winter krijgen. Zelfs amper pekel op de weg! Is het motorseizoen dan nu al weer begonnen!?

Tijd voor weer de nodige zeer scherpe MrGPS aanbiedingen!

 

Navigatie

Let vooral op de TomTom Rider 550 Plus en de Garmin Zumo 595 Eu, die zijn nu wel zeer voordelig

Bij alle toestellen bovendien 50% korting (€ 14,95 ipv €29,90) op de bijbehorende MrGPS videocursus! (verschijnt vanzelf als je het toestel in de winkelmand doet)

Bluetooth headsets: Solo

Wil je je navigatieaanwijzingen draadloos naar je helm brengen? Dan is een freecom 1plus al een prima oplossing. Wil je ook muziek luisteren? Kijk naar zeker naar de apparaten met JBL speakers; het geluid is echt vele malen beter. Die speakers zijn overigens ook los te koop: zie verderop.

*: Let op: de prijzen van de alle bluetooth headsets zijn afhankelijk van enkele omstandigheden en kúnnen in de loop van de actie wat variëren; daarmee zowel wat goedkoper als wat duurder worden. De prijzen hieronder zijn geldig als je nú bestelt.

Bluetooth headsets: DUO (= dubbele set)

Goed voornemen voor 2020: laten we meer met elkaar praten dit jaar 😉
En dat kan zelfs tijdens het motor rijden uitstekend.

Met de freecom1 plus super voordelig met de passagier achterop; met de 2plus ook bike to bike (1op1), met de 4plus met z’n vieren over grotere afstand (met bovendien de JBL speakers!). Maar wil je het écht goed doen kies dan liefst voor de packtalk. Door de MESH techniek nog veel beter en sneller schakelend en daardoor zelfs voor rijder-duo de topper. 

Zie voor meer info over Bluetooth DEZE pagina

Wil je rijder-duo, danwel bike to bike communiceren dan heb je natuurlijk beiden een headset nodig: met een Duo set ben je dan extra voordelig uit, bevat immers twee units!

Beter geluid in je huidige headset?

Heb je al een bluetooth headset, maar valt de geluidskwaliteit daarvan tegen? Overweeg dan aanschaf van een set JBL speakers; het verschil is, vooral voor muziek, verbluffend! Past in principe op elke headsetset, mits je headst een jack ‘vrouwtje’ heeft met een doorsnee van 3,5 m. (standaard hoofdtelefoonaansluiting).

 

Meer weten over de bluetooth headsets? Klik dan HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *