videocursus

Als MrGPS heb ik natuurlijk vele tientallen video’s op youtube staan, die vaak al heel behulpzaam kunnen zijn bij het gebruik van je gps. Maar er is nog vele uren aan extra materiaal beschikbaar; daarmee krijg je je toestel (maar vooral de routesoftware) pas écht onder de knie.


Actuele videocursussen van dit moment:

LET OP: overweeg je ook je TomTom Rider of Garmin Zumo bij MrGPS aan te schaffen? Voeg die dan éérst toe aan je winkelmand. Je krijgt dan namelijk automatisch 50% korting op je videocursus!

 

Oudere cursussen

Daarnaast is er nog een tweetal wat oudere cursussen beschikbaar. De ene is bedoeld voor fietsen en wandelen met een Garmin GPS, de ander is de ‘voorloper’ van ‘toeren met je Garmin Zumo’ en gaat louter over Basecamp (terwijl de nieuwe cursus ook andere planners behandelt). De cursus over puur Basecamp is ietwat verouderd en daarom met flinke korting.

De cursus ‘op pad met de Garmin GPS is zowel als online als DVD versie beschikbaar; de overige cursussen alleen nog online. 
De reden daarvan is dat de meeste computers uberhaupt geen DVD speler meer hebben, maar bovendien ook dat je de online cursus ook kunt bekijken op je tablet, telefoon of (smart)TV. Voordeel van online is bovendien dat je geen verzendkosten hebt en meteen aan de slag kunt.