Aanbieding!

Garmin Montana 610

Oorspronkelijke prijs was: €529,00.Huidige prijs is: €439,00.

 

De ‘grote broer’ van de Oregon. Het grote scherm kan erg prettig zijn; zeker als de ogen met-de-jaren wat minder worden!

 

Met GPS en Glonass, barometrische hoogtemeter en 3-assig kompas.

 

Vooral bij wandelen en geocachen een belangrijke plus.

 

MrGPS aankoopadvies:

 

Bestel dit toestel bij CoolBlue:

Voor 23.59 besteld morgen gratis bezorgd, ook op zondag

Uitverkocht

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Artikelnummer: montana610 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

 visie MrGPS

 

De Montana is echt een toestel voor de ‘heavy user’. Vooral in gebruik bij mensen die al meer dan tien jaar geleden met zo’n gps op pad gingen en precies weten wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.

 

De kracht zit ‘m in enerzijds het grote scherm, anderzijds de gesproken aanwijzingen.

 

Dat laatste maakt bijvoorbeeld dat het toestel ook geschikt is voor de auto en motor. En toch ook weer niet… want de interne software is die van een outdoor-toestel en dat betekent bijvoorbeeld dat je bij een ‘auto-routerende’ route maar 50 viapunten aan kunt.

 

Het apparaat voelt zich dan ook vooral thuis bij de off-roader die met motor of 4×4 door de Sahara gaat.

 

Tuurlijk: je kunt het apparaat ook gebruiken voor wandelen met een lekker groot scherm. Persoonlijk vind ik hem daar te lomp voor. Op de fiets is dat minder een probleem en is het grote scherm wel prettig, vooral al de oogjes met-de-jaren wat minder worden 😉

 

Vaak kijkt men naar dit toestel  voor bijvoorbeeld de combinatie wandelen en auto. Dat kàn, maar kijk dan toch zeker ook naar de mogelijkheid tot twee aparte toestellen. Een etrex30 en een Nuvi kosten samen minder dan één Montana 610.

 

Al met al: geweldig apparaat voor de gevorderde gebruiker. Ben je dat niet; verdiep dan zeker eerst ook even in de alternatieven.

 

 

Pluspunten:

– zeer goed afleesbaar groot (!) touchscreen

– kan overweg met active routing (icm topo pro)

– snelle processor

– sensors

Minpunten:

– stroomverbruik

– toestel is vrij zwaar

 


Productinformatie Garmin:

Handheld GPS-toestel dat u echt overal mee naartoe kunt nemen

 

-NIEUW GPS en GLONASS – snellere en betere satellietverbindin

– Voor outdoor-gebruik geoptimaliseerd 4-inch scherm met staande en liggende weergave – Garmin’s grootste en helderste handheld display dat onder alle omstandigheden goed leesbaar is

– NIEUW Inclusief vooraf geïnstalleerde eersteklas content, zoals 250.000 geocaches van Geocaching.com en 1 jaar gratis BirdsEye satellietbeelden1

– NIEUW Track Management voor een betere gebruikerservaring en meer controle

– Meest veelzijdige navigatietoestel, zowel wat betreft navigatie- en schermfuncties als qua bevestigingsmogelijkheden

– Barometrische hoogtemeter en 3-assig kompas

Montana Banner

De veelzijdige Montana 610 van Garmin wijst u overal de weg, op het water, op de weg en op wandelpaden.

 

Het toestel heeft een groot, kristalhelder kleuren touchscreen van 4 inch dat ook in zonlicht goed afleesbaar is, met staande en liggende weergave, en is voorzien van GPS- en GLONASS-positiebepaling om uw locatie ook onder de zwaarste omstandigheden snel en nauwkeurig te kunnen bepalen. U kunt altijd direct zien waar u bent en met het nieuwe track management is het vastleggen van tracks gemakkelijk te beheren.

 

De Montana 610 is voorzien van een 3-assig elektronisch kompas met barometrische hoogtemeter en wordt geleverd inclusief 1 jaar gratis abonnement op BirdsEye satellietbeelden1.

 

De Montana 610 is duurzaam, waterdicht en bestand tegen de elementen2.

Bekijk het breed

 

Het voor outdoor-gebruik geoptimaliseerde 4-inch scherm met staande en liggende weergave van de Montana 610 is onder alle lichtomstandigheden uitstekend leesbaar. Dankzij de gebruikersvriendelijke bediening via het touchscreen kunt u informatie sneller vinden en hebt u meer tijd over om van het buitenleven te genieten. Avonturiers zijn bijzonder te spreken over het extra grote scherm van de Montana, dat dankzij de grote gegevensvelden en de duidelijk zichtbare kaartfuncties onder alle omstandigheden goed leesbaar is. De Montana 610 is duurzaam, waterdicht en bestand tegen de elementen. Stoten, stof, vuil, vocht en water kunnen dit robuuste navigatietoestel niet deren2.

Nauwkeurige positiebepaling

 

Dankzij de nieuwe, ultragevoelige GPS- en GLONASS-ontvanger kan de Montana 610 uw positie snel, nauwkeurig en ononderbroken bepalen, ook in dichte bebossing en diepe valleien. Het voordeel hiervan spreekt voor zich: Of u nu diep het bos ingaat of zich in de buurt van hoge gebouwen en bomen bevindt, op de Montana 610 kunt u rekenen als het echt nodig is.

Gemakkelijk mee te nemen

 

Dankzij talloze compatibele steunen kan de Montana worden gebruikt op fietsen, in terreinwagens, in boten, als handheld en in uw auto, om iedere dag gemakkelijk de weg te vinden. U kunt de optionele autohouder gebruiken in combinatie met City Navigator kaarten voor gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen, of de optionele extra robuuste houder voor uw motor of terreinwagen.

Echt overal naartoe

 

De Montana 610 wordt geleverd inclusief jaarabonnement op BirdsEye satellietbeelden voor verbeterde navigatie op basis van luchtfoto’s. Als u meer gedetailleerde informatie nodig hebt, kunt u gemakkelijk kaarten toevoegen aan Montana1. Laad TOPO kaarten en trek erop uit, plaatsBlueChart® g2 vooraf geladen geheugenkaarten voor een heerlijk dagje op het water, of laad City Navigatorkaartgegevens met afslag-voor-afslag aanwijzingen op wegen. Of zet papieren kaarten met Custom Maps om in bestanden die u op uw Montana kunt downloaden.

Eenvoudig navigeren

 

De nieuwe Montana 610 is voorzien van een handige, intuïtieve app voor track management om uw routes te bekijken en te analyseren. De handheld heeft belangrijke functies voor het buitenleven, zoals een kompas met drie assen en kantelcompensatie dat uw koers aangeeft, ook als u stilstaat en het toestel niet horizontaal houdt. Het toestel heeft ook een barometrische hoogtemeter die drukverschillen bijhoudt om uw hoogte nauwkeurig te bepalen. U kunt op de meter zelfs de barometrische druk tegen de tijd afzetten om weersveranderingen in de gaten te houden.

Veel plezier met geocaching

 

De Montana 610 is voorzien van meer dan 250.000 gesorteerde geocaches van geocaching.com en ondersteunt papierloos geocachen. Op basis daarvan kan op de Montana 610 belangrijke cache-informatie worden opgeslagen en weergegeven, zoals locatie, terrein, moeilijkheidsgraad, tips en beschrijvingen. U hoeft dus niet langer handmatig coördinaten op te geven en papieren afdrukken mee te nemen. Als u meer geocaches wilt toevoegen, hoeft u alleen het GPX-bestand naar uw toestel te uploaden, waarna u de zoektocht kunt voortzetten.

Draadloos delen

 

Met de Montana 610 kunt u uw waypoints, tracks, routes en geocaches draadloos delen met gebruikers van andere compatibele GPS-toestellen van Garmin. Druk simpelweg op de verzendknop om uw gegevens over te brengen naar andere toestellen.

Verdubbel het vermogen

 

De Montana 610 is voorzien van het dubbele batterijsysteem van Garmin dat een maximale gebruiksduur garandeert. U kunt oplaadbare lithium-ionbatterijen gebruiken of traditionele AA-alkaline batterijen, wat u het beste uitkomt.

Plan uw volgende reis

 

Nieuwe avonturen tegemoet met onze gratis BaseCamp™, software waarmee u kaarten, waypoints, routes en tracks kunt weergeven en ordenen. Met deze gratis routeplanningssoftware kunt u zelfs uw Garmin Adventuresmaken en delen met vrienden, familie en mede-avonturiers. BaseCamp geeft topografische kaartgegevens weer in 2D of 3D op uw computerscherm, inclusief hoogtelijnen en hoogteprofielen. Dankzij het meegeleverde abonnement op BirdsEye satellietbeelden kunt u ook een vrijwel onbeperkt aantal satellietbeelden overbrengen naar uw toestel.

 

De Montana is het ultieme navigatietoestel dat de ware avonturier overal mee naartoe kan nemen.

 


¹Jaarabonnement op BirdsEye satellietbeelden (softwaredownload vereist). Met het meegeleverde abonnement op BirdsEye satellietbeelden in combinatie met BaseCamp™ kunt u gedurende 1 jaar een vrijwel onbeperkt aantal HD-satellietbeelden overbrengen naar de handheld. Als u deze beelden op het toestel hebt geïntegreerd, kunt u er op elk gewenst moment gebruik van maken, ook als het aangeboden eenjarig abonnement is verstreken. Een verlenging van het abonnement op BirdsEye satellietbeelden is verkrijgbaar via www.garmin.com/BirdsEye.
²Waterbestendigheid: IPX7 – bestand tegen onderdompeling in water tot een diepte van 1 meter, gedurende 30 minuten. Ga naargarmin.com/waterrating voor meer informatie.