MrGPS Promotor archief

MrGPS gaat al weer een tijdje mee in GPS-land en publiceert al meer dan tien jaar in bijna elke editie van Promotor een artikel over het wel en wee van GPS gebruik op de motor. Dat illustreert nog eens dat MrGPS niet ‘zomaar’ een GPS winkel is.

Promotor is het motortijdschrift dat jarenlang eigendom was van ANWB maar inmiddels zelfstandig is verder gegaan, in samenwerking met ondermeer Moto-TV, Promotor reizen, moto73 en motor.nl.

Bijna alle artikelen die MrGPS in de loop der jaren voor Promotor schreef zijn hier links gratis online beschikbaar. Totaal 80 artikelen, 179 pagina’s!

Je zult zien: de oudere artikelen zijn echt wel verouderd en laten vooral zien hoe we het ‘vroeger’ deden. Hoor je bij die ‘oude garde’ dan is het misschien nog steeds leuk om te lezen; brings back memories!

Voor de artikelen van de laatste zes a zeven jaar geldt echter dat het gros daarvan nog steeds relevant zal zijn. Mooi klusje voor de regenachtige zondagmiddag; in aanvulling op de videocursussen van MrGPS.

Omdat hiermee eigenlijk ook een een beetje een ‘historisch archief’ van de motornavigatie ontstaat zal ik per jaar wat vertellen over de ontwikkelingen in die periode. Als je in de kolom links drukt op de afzonderlijke jaren dan zie je die beschouwing. Druk je op de afzonderlijke titels dan krijg je het bijbehorende artikel in beeld.

Praktische tip:

Alle artikelen bestaan uit twee pagina’s in twee afzonderlijke pdf bestanden. Mochten ze na aanklikken onverhoopt niet meteen in beeld komen: ververs de pagina dan even. Met de knop rechtsboven van de pdf kun je kiezen voor ‘pop-up’, waardoor het artikel schermvullend wordt. Ook daar geldt dat de Google server het soms wat te druk heeft: komt het artikel niet in beeld; even verversen!

Bovendien zie je onderaan elk artikel de optie om de pdf te downloaden, bijvoorbeeld om het verhaal later nog eens offline te kunnen lezen

Mede namens Promotor: heel veel plezier ermee!

[do_widget id=nav_menu-7]