Veel plezier met je TomTom Rider!

Dank voor je bestelling van de TomTom Rider bij MrGPS!

Een paar praktische zaken:

  1. Myrouteapp Gold
  2. videocursus toeren met je TomTom
  3. TomTom Rider Facebook groep
  4. MrGPS kennisbank
  5. 5% extra korting bluetooth headsets

MyRouteApp Gold

Zoals je wellicht gelezen hebt ontvang je bij aanschaf van een TomTom Rider en/of videocursus ‘toeren met de TomTom’ drie maanden gratis gebruik van het routeprogramma MyRouteapp Gold (MRA).

Daarvan gebruik maken kan eenvoudig door te klikken op DEZE LINK.

Bevalt MRA en wil je er mee blijven werken? Dan krijg je van MrGPS 30% korting op de normale MRA licentie. Wil je daarvan gebruikmaken klik dan op DEZE LINK.

Maak je geen gebruik van dat aanbod dan hoef je helemaal niets te doen, maar valt je account gewoon terug naar de ‘gewone’ licentie. Nog steeds leuk om mee te werken.

Videocursus Toeren met de TomTom

Heb je bij MrGPS een TomTom Rider besteld zónder videocursus? Maar wil je die alsnog graag bestellen?:
Dat kan nog steeds met de beloofde korting. Je betaalt dan dus geen 29,90 maar 14,95.

Mocht je alsnog van die aanbieding gebruik willen maken dan kan dat via DEZE LINK.

Als je bij bestellen de couponcode ‘TT0417‘ invult wordt die 50% korting vanzelf verwerkt.

Facebook

Werk je met facebook? Meld je dan zeker even aan op de TomTom Rider Facebook pagina, waar gebruikers elkaar helpen met tips en antwoorden op vragen bij het gebruik van de TomTom Rider. Ook MrGPS is vrijwel dagelijks op die pagina actief.

Kennisbank TomTom

Een andere bron van informatie is de MrGPS Kennisbank motor van MrGPS. Loop je tegen problemen aan? Kijk dan eerst HIER.

Bluetooth

Om alle mogelijkheden van Bluetooth (zoals telefonie, google now/SIRI, notifications) te kunnen gebruiken stelt de Rider hoge eisen aan de gebruikte headset. Zo moet de headset beschikken over twee daadwerkelijk gescheiden kanalen. Veel headsets zeggen wel dat ze twee kanalen hebben, maar daarbij is vaak sprake van ‘gesimuleerd gescheiden’ kanalen, en dan werkt het niet. Dat is ondermeer bij veel Sena’s van belang. Die zijn nog steeds prima te gebruiken voor navigatie-aanwijzingen, maar bijvoorbeeld combinatie met telefonie gaat niet lukken.

In combinatie met de TomTom Rider 550 raad ik de headsets van Cardo aan. Die voldoen allemaal aan de eisen, zelfs de goedkoopste. Op de speciale bluetooth pagina zie je ze allemaal op een rij, incl uitleg van welke je wanneer moet kiezen alsmede video’s over inbouw en ‘pairing’ aan telefoon en GPS.

Heb je nog geen headset of overweeg je aanschaf van een nieuwe? Omdat je je Rider bij MrGPS hebt aangeschaft krijg je nog eens 5% extra korting op alle Cardo headsets. Vul daartoe bij bestellen de code ‘BT2019′ in.

Tot slot

Rest me je heel veel plezier met je Rider te wensen, en uiteraard vele prachtige kilometers!