Over MrGPS

mrgps100px

Wie is MrGPS?

MrGPS is het bedrijf van Hans Vaessen. Al bijna twintig jaar volledig gespecialiseerd in ‘recreatieve GPS-navigatie’. Dus vooral voor wandelen, fietsen en motorrijden.

Bij MrGPS kun je terecht voor aanschaf van je toestel maar ook, en vooral, voor optimale gebruikersondersteuning. Dat kan via een MrGPS video-cursus, maar ook via de uitgebreide kennisbank en aanvullende video’s op YouTube. (alleen die laatsten al zijn zo’n drie miljoen maal bekeken; illustrerend dat ze kennelijk in een behoefte voorzien). En natuurlijk de actualiteit op facebook.

Daarnaast is MrGPS met raad en daad actief op tientallen internet-fora en schrijft artikelen en reviews voor verschillende tijdschriften, ondermeer van de ANWB (zie bijvoorbeeld het Promotor archief)

Door je toestel bij MrGPS aan te schaffen ben je niet alleen verzekerd van betrouwbare levering tegen een scherpe prijs maar bovendien van advies en ondersteuning op basis van daadwerkelijk inzicht en ervaring. En bovendien is het persoonlijk: je hebt rechtstreeks contact met “de man in de video’s” (waarvan je er, als je dit leest, vast al een paar gezien hebt).

Qualitate qua heeft MrGPS bovendien uitstekende contacten met zowel Garmin als TomTom en zit regelmatig met ze aan tafel. Ook bij zaken als garantieafwikkeling heeft dat z’n voordelen.

TIP:

Ook al heb je al een gps-toestel: kijk dan tòch rond in de ‘webshop’. Dat is namelijk één van de ‘routes’ om aanvullende informatie over specifieke toestellen te vinden.

Voor meer info over de MrGPS winkel klik HIER

MrGPS wenst iedereen veel fiets-, wandel-, auto- en motorplezier!

enovate media/MrGPS
KVK: 54603382
VAT: NL001949054B67
Bank: ABN/AMRO 534394698
IBAN: NL22ABNA0534394698
BIC: ABNANL2A

Rembrandtlaan 12
7606GM  Almelo

tel: 0611-649313

email: info@mrgps.nl

Garmin-authorized-dealer  ttdealer