MrGPS kennisbank

Het is mijn passie om een krachtig platform te bieden voor kennisuitwisseling rond recreatief GPS-gebruik. En natuurlijk is er al veel te vinden op deze site, allerlei fora, op facebook en uiteraard YouTube, maar ik merk dat het toch te veel versnipperd is. Kennelijk is de informatie nog niet altijd even makkelijk te vinden.

Met deze GPS kennis-bank hoop ik daar gaandeweg een oplossing voor te bieden.

Twee kleine tips:

  • de kennisbank houdt automatisch per categorie bij welke berichten het meest bekeken en gewaardeerd worden. Naarmate de inhoud van de kennisbank groeit zal dat helpen de relevante berichten makkelijker te vinden. Je kunt daarbij helpen door per bericht aan te geven of het een ‘duim omhoog’ verdient (of juist niet ;)).
  • Kennis heeft pas kracht als het gedeeld wordt. Kom je een uitleg tegen die bijvoorbeeld voor je facebook-vrienden relevant is dan kun je het met een druk op de knop delen. Bovendien is het geheel zodanig opgezet dat je makkelijk rechtstreeks naar een bericht kunt linken: kwestie van even kopiëren van het adres in je internetbrowser. Zo kun je dus eenvoudig een bericht via de mail versturen of een link plaatsen in een forum met een vraag over hetzelfde thema.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan linksboven aan voor de email-nieuwsbrief!

Veel succes!