Aanbieding!

Garmin GPSMAP 276Cx

Oorspronkelijke prijs was: €799,00.Huidige prijs is: €679,00.

  • Na 12 jaar eindelijk de opvolger van de legendarische 276C!
  • Een alleskunner voor auto, motor, offroad, boot, geocaching en outdoor.
  • Voor de ervaren gebruiker die de hoogste eisen stelt!
  •  Klik HIER voor de uitgebreide review van de garmin gpsmap 276Cx!

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: gpsmap276cx Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

 Klik HIER voor de uitgebreide review van de garmin gpsmap 276Cx!


Het legendarische navigatietoestel voor elk terrein is terug:

 

De opvolger van de veelzijdige GPSMAP 276C met dezelfde geweldige instelmogelijkheden

 

– Meer sensoren – met GPS+GLONASS, hoogtemeter en 3D-kompas

– Groot WVGA-scherm (5 inch) dat ook goed afleesbaar is in zonlicht

– Optionele geavanceerde navigatie – nüvi modus, gesproken instructies, bochtige wegen-modus, etc.

– Bluetooth®, ANT+® en WiFi® – om altijd verbonden te blijven

– Vooraf geïnstalleerde recreatiekaart van Europa en een gratis 1-jarig abonnement op BirdsEye satellietbeelden

– Meer kaartopties beschikbaar – waaronder ondersteuning voor BlueChart® g2 en TOPO kaarten

 

At a Glance

 

Wanneer u Garmin navigatie op z’n best wilt ervaren, is de GPSMAP 276Cx de ideale keuze. Dit navigatietoestel zorgt voor nauwkeurige navigatie, zowel offroad als op het water. Het maakt niet uit waar u het toestel mee naartoe neemt. De nieuwe 276Cx voegt een groot aantal hoogwaardige navigatiefuncties toe zonder de ervaring van de originele 276 te beperken. De nieuwe GPSMAP 276Cx heeft een groot scherm van 5 inch, verbeterde sensoren zoals GPS+GLONASS, een barometrische hoogtemeter en een 3-assig kompas, uitgebreide functies voor watersport, buitenactiviteiten en kaartondersteuning, waardoor het een sterke opvolger is in deze legendarische productreeks.

 

De ware 276 ervaring

 

De nieuwe GPSMAP 276Cx is ontwikkeld als opvolger van de GPSMAP 276C, die bekend stond als het meest veelzijdige en krachtigste outdoornavigatietoestel dat Garmin ooit heeft gemaakt. Om de ware 276 ervaring in stand te houden heeft Garmin de gebruikersinterface grotendeels hetzelfde gelaten – zelfs de knoppen zijn hetzelfde als die van zijn voorganger. Fans van de 276 zullen de grote hoeveelheid instelbare functies van dit nieuwe navigatietoestel waarderen en versteld staan van alle nieuwe mogelijkheden die toegevoegd zijn aan de klassieke 276.

 

Verbeterde sensortechnologie

 

De sensortechnologie van de GPSMAP 276Cx is uitgebreid en vernieuwd. Het toestel heeft GPS en GLONASS om uw positie beter te kunnen bepalen in een uitdagende omgeving; U kunt een externe GPS-antenne (niet meegeleverd) toevoegen via de ingebouwde MCX-aansluiting om optimaal satellieten te ontvangen in een voertuig. Het heeft nu ook een barometrische hoogtemeter om vloeiende hoogtemetingen te krijgen en een elektronisch, 3-assig kompas om u meer informatie over uw omgeving te bieden en u in alle omstandigheden de juiste richting te wijzen – zelfs wanneer u stilstaat.

 

Gebruikersinterface voor outdoor gebruik

 

We weten hoe belangrijk leesbaarheid is tijdens de navigatie en daarom is de nieuwe GPSMAP 276Cx uitgerust met een groot scherm van 5 inch dat buiten goed af te lezen is, met rijke kleurenondersteuning voor betere kaartweergave. Dankzij de geweldige zichthoek kan het scherm duidelijk gezien worden vanaf verschillende hoeken. De heldere zichtbaarheid en interface met knoppen zorgen voor een veilige bediening, zelfs in een bewegelijke omgeving, zoals op een boot of in een offroadvoertuig.

 

Robuust en duurzaam

 

Dit toestel werkt in bijna alle omstandigheden dankzij Garmins hoge standaarden. Het is waterbestendig tot IPX71 en zeer duurzaam dankzij een grondig getest, sterk bevestigingssysteem. Na ruim vier jaar ervaring met de Montana®, bieden we sterke steunen voor bijna elk voertuig of vaartuig. Om u nog meer vrijheid te geven, hebben we de stroomvoorziening nog flexibeler gemaakt. U kunt het toestel aansluiten op de voeding van uw voertuig of boot, het lithium-ionbatterijpak gebruiken (tot 17 uur gebruiksduur) of 3 optionele AA-batterijen (tot 9 uur gebruiksduur).

At a Glance

 

Meer kaarten en meer geheugen

 

Voor bijna overal waar u naartoe wilt heeft de GPSMAP 276Cx een compatibele kaart die u daar naartoe brengt. Het toestel wordt geleverd met een intern geheugen van 8 GB met daarop een wereldwijde basiskaart, een recreatiekaart van Europa en een gratis 1-jarig abonnement op BirdsEye satellietbeelden. Het ondersteunt ook een aantal optionele kaarten, zoals de BlueChart® g2 HD waterkaarten, Garmin TOPO en TOPO PRO kaarten,City Navigator® NT, aangepaste Garmin kaarten en BirdsEye Select rasterkaarten. Via een microSD sleuf kunt u het geheugen uitbreiden en nog meer kaarten laden.

 

 

Meer navigatie

 

In combinatie met de geschikte kaarten biedt de GPSMAP 276Cx extra navigatiekenmerken zoals de bekende nüvi modus voor navigatie op de weg of de Bochtige wegen-modus voor motorrijders, die vooral kleinere en leukere weggetjes in de route opneemt. Bij gebruik van TOPO PRO kaarten kunt u diverse recreatieve navigatie-opties kiezen die de juiste wegklasse voor elke activiteit en elk voertuig selecteren. En voor mensen die een voorkeur hebben voor navigatie op banen en paden heeft de nieuwe 276Cx ook geavanceerde spoornavigatie.

 

Verbeterde connected functies

 

De nieuwe GPSMAP 276Cx heeft ook een aantal geavanceerde connected functies. U kunt uw 276Cx met een Bluetooth headset verbinden om gesproken instructies te ontvangen in uw helm. En zodra het toestel is verbonden met een smartphone2 kunt u Active Weather3 ontvangen, met een weersvoorspelling en een geanimeerde radarweergave op uw kaarscherm, maar ook smartphone meldingen zoals e-mail, sms of updates van sociale media of LiveTrack, waarmee u uw exacte locatie kunt delen met familie en vrienden. Het toestel kan via ANT+ draadloos worden verbonden met externe sensors zoals tempe voor metingen van de externe temperatuur of u kunt het verbinden met Wi-Fi voor het ontvangen van updates en databasesynchronisaties vanGarmin Connect™.

 

1Zie waterbestendigheid
2Indien gekoppeld met een compatibele telefoon
3Active Weather is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Oostenrijk en Slovenië, met gedeeltelijke dekking in Noord-Italië.

Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance. Het merk en de logo’s van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en voor elk gebruik van het merk en de logo’s is een licentie verkregen door Garmin.