Aanbieding!

Garmin Oregon 750

Oorspronkelijke prijs was: €499,95.Huidige prijs is: €429,00.

 

De Oregon750 is het outdoor-topmodel van Garmin. Groot, makkelijk te bedienen touchscreen. Via de smartphone zelfs de buienradar in beeld!

Ideaal voor (recreatief) fietsen, wandelen en geocachen!

 

Met ingebouwde camera!

 

Gratis bezorgd, ook naar België!

 

 

Uitverkocht

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Artikelnummer: oregon750 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

De Oregon 700 is de opvolger van de succesvolle Oregon 600. De Oregon 750 heeft, anders dan de 700, bovendien een fototoestel aan boord.

 

Op dit moment is er nog geen video-review, maar de review van de 600 geeft alvast een indruk:

 

 

Garmin Oregon 700:

 

Dit gaat hoogstwaarschijnlijk mijn nieuwe favoriet worden. Gebaseerd op de succesvolle Oregon 600 immers.

 

Belangrijkste puntje van kritiek op de Oregon 600 was de nauwkeurigheid van positiebepaling, en daarmee van de ‘logging’. De 700-serie heeft een nieuw type, sterkere, antenne en zou dat probleem moeten oplossen.

 

Bovendien is het toestel voorzien van ‘connectivity’ via Wifi, bluetooth en ANT, want enkele belangrijke voordelen biedt; zoals een buienradar op je scherm (mits verbonden via je mobiele telefoon).

 

Robuust handheld GPS/GLONASS-toestel met ingebouwde Wi-Fi® en meer

– Ultragevoelige dual-band GPS- en GLONASS-satellietontvangst voor betere prestaties in moeilijke omgevingen dan met alleen GPS

– Versterkte antenne voor betere ontvangst en prestaties; Kompas met 3 assen, versnellingsmeter en barometrische hoogtemeter

– 3-inch touchscreen met dubbele oriëntatie (staand of liggend) dat ook in zonlicht leesbaar is

– Uitgebreide draadloze connectiviteit (met Wi-Fi, Bluetooth® en ANT+®); ondersteunt Active Weather en Geocaching Live

– Smartphone meldingen1 via Bluetooth® en automatische uploads naar de Garmin Connect online community

– Inclusief 1-jarig abonnement op BirdsEye satellietbeelden

 

At a Glance

Dankzij de nieuwe, verbeterde antenne voor optimale GPS- en GLONASS-satellietontvangst kunt u met de Oregon 700 de natuur nog beter verkennen en de mooiste plekken ontdekken. Dit krachtige navigatietoestel is onmisbaar bij al uw buitenactiviteiten – of u nu gaat wandelen, fietsen, geocachen, kajakken of paardrijden. Voorzien van multilink draadloze connectiviteit (Wi-Fi, Bluetooth en ANT+), ondersteuning voor Active Weather met bewegende radaroverlays, 1-jarig abonnement op BirdsEye satellietbeelden en een ingebouwde 3-assig kompas met barometrische hoogtemeter.

 

De leukste geocaches via Geocaching.com

 

Dankzij de draadloze verbinding metGeocaching.com is het met uw Oregon gemakkelijker dan ooit om volop te genieten van allerlei geocache-avonturen. U kunt instellen dat uw toestel automatisch wordt bijgewerkt met de nieuwste caches. Coördinaten handmatig invoeren of cachegegevens afdrukken op papier is verleden tijd.

 

Meer connectiviteit, minder complexiteit1

 

Dankzij de uitgebreide draadloze functionaliteit van de Oregon 700 is het gemakkelijker dan ooit om software bij te werken, actuele weersinformatie te ontvangen2 en avonturen te uploaden naar onzeGarmin Connect online community. U kunt zelfs LiveTrack locatiegegevens of geocache-ontdekkingen delen via Wi-Fi of smartphone. Smartphone meldingen via Bluetooth verbinding biedt u de mogelijkheid om direct op uw toestel e-mails, sms-berichten en meldingen te ontvangen. Zo kunt u ook als u er eens helemaal tussenuit gaat toch op de hoogte blijven.

 

Complete navigatie

 

De Oregon 700 handheld biedt uitgebreide navigatie- en volgfuncties die u helpen uw weg te vinden, ook buiten de gebaande paden, met GPS en GLONASS plus ABC-functionaliteit (hoogtemeter, barometer en kompas). De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee u uw stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de barometer weersveranderingen kan voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het kompas met 3 assen vindt u altijd uw weg, ongeacht of u stilstaat of beweegt. De Oregon 700 beschikt ook over een TracBack® functie om u te helpen langs dezelfde route de weg terug te vinden naar uw beginpunt. U kunt ook locaties markeren, zoals uw kampeerterrein, uw voertuig of andere nuttige punten waarnaar u wilt terugkeren.

 

Haarscherpe weergave

 

De Oregon 700 handheld is voorzien van een helder, in zonlicht leesbaar 3-inch kleurentouchscreen met dubbele oriëntatie voor liggende of staande weergave. Het toestel biedt ondersteuning voor meerdere kaartopties, zoals BlueChart® g2 HD voor navigatie op het water of City Navigator® voor afslag-voor-afslag richtingaanwijzingen. De duurzame enIPX7-waterbestendige Oregon serie is gebouwd om u onder alle weersomstandigheden te blijven voorzien van belangrijke kaart- en locatiegegevens.

 

 

Plan uw volgende reis

 

Nieuwe avonturen tegemoet met onze gratis BaseCamp software waarmee u kaarten, waypoints, routes en tracks kunt weergeven en ordenen. Met deze gratis routeplanningssoftware kunt u zelfs uw Garmin Adventures maken en delen met vrienden, familie en mede-avonturiers. BaseCamp geeft op het toestel opgeslagen topografische kaartgegevens weer op uw computerscherm. inclusief hoogtelijnen en hoogteprofielen. Dankzij het meegeleverde abonnement op BirdsEye satellietbeelden kunt u ook een vrijwel onbeperkt aantal satellietbeelden overbrengen naar uw toestel.

 

1Indien gekoppeld met een compatibele smartphone. Ga naar garmin.com/ble voor meer informatie over compatibiliteit.
2Voetnoot: Active Weather is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Oostenrijk en Slovenië, met gedeeltelijke dekking in Noord-Italië.

Het woordmerk en de logo’s van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance.