Aanbieding!

Garmin etrex touch 25 – kleine krachtpatser

229,00

De nieuwe alleskunner van Garmin.

 

Voorzetting van de al meer dan vijftien jaar succesvolle etrex-serie; maar nu met touchscreen en voor-geïnstalleerde topo-active kaart Europa.

 

Uitermate geschikt als start-model waarvan je vele jaren plezier gaat hebben!

 

Gratis bezorgd, ook in België

 

 

Uitverkocht

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Artikelnummer: etrex-touch-25 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

 

Visie MrGPS:

 

De Garmin etrex touch 25 is de opvolger van de opvolger van de opvolger van een toestel dat al meer dan 15 jaar als één van de besten in de markt gezien wordt.

 

Nadeel van de etrex was altijd het bedieningsgemak: die joystick was toch wat minder handig. Met de ‘touch-versie’ van de etrex, de Garmin etrex touch 25, is dat nu opgelost.

 

En bovendien is dat scherm ook nog eens uitstekend afleesbaar; veel beter dan bijvoorbeeld de Dakota, de eigenlijke voorganger van dit model.

 

Het toestel is meteen geschikt voor gebruik, dankzij de OSM-gebaseerde topo active Europa en maar liefst 250.000 voorgeladen geocaches.

 

De Oregon600 was altijd mijn favoriet; deze compacte broer komt er echter héél dicht bij.

 

Anders dan voorheen is deze ‘instapper’ af-fabriek voorzien van een digitaal kompas en wordt standaard geleverd inclusief fietssteun.

 

Een ideaal toestel om kennis te maken met de geweldig leuke mogelijkheden van outdoor-gps gebruik, zowel voor wandelen als fietsen.

 

Pluspunten:

 

– eigenlijk kan het toestel alles dat je nodig hebt voor fietsen en wandelen

– zeer goede afleebaarheid

– uitbreidbaar geheugen

– voorgeinstalleerde topo active kaarten

 

Minpunten:

– eigenlijk geen


Productinfo Garmin:

 

eTrex Touch 25 is het nieuwe navigatietoestel voor het gezin, voor buitenactiviteiten en avonturen in de bergen, ideaal voor iedereen die erop uit wil in de natuur -van recreatieve fietsers en wandelaars tot beginnende geocachers.

 

eTrex is al 15 jaar het meest populaire en succesvolle GPS-toestel voor recreatief gebruik. eTrex Touch 25 is het nieuwste model in de serie, dat nu nog gemakkelijker te gebruiken is. Het toestel wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe kaarten en geoptimaliseerde activiteitenprofielen voor diverse recreatieve activiteiten en, niet te vergeten, 250.000 geocaches voor leuke outdooravonturen. Ook een fietssteun wordt meegeleverd, zodat u direct op pad kunt. Trek erop uit en geniet met het hele gezin! eTrex wijst u de weg, waar u ook gaat.

 

 

Garmin navigatietoestel voor het hele gezin, gemakkelijk en soepel te bedienen, met touchscreen en vooraf geladen TopoActive Europe kaarten

 

  • – Geoptimaliseerd voor meerdere activiteiten – maak uw keuze en trek erop uit!

  • – Vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten
  • – Inclusief fietssteun
  • – Helder 2,6-inch capacitief kleuren-touchscreen
  • – 3-assig kompas met kantelcompensatie
  • – Download recreatieve paden en routes die u kunt volgen
  • – Papierloos geocachen met 250.000 vooraf geladen caches

 

Nooit meer de weg kwijt

 

De Garmin eTrex Touch werkt als een autonavigatietoestel, maar heeft kaarten en functies die speciaal zijn ontworpen om de weg te wijzen bij recreatieve activiteiten als fietsen en wandelen. Of u nu een bepaalde bestemming wilt bereiken of alleen uw activiteiten wilt opnemen om later te delen, met eTrex Touch kunt u vol vertrouwen avonturen tegemoet. U kunt op Garmin Connect en Garmin Adventures zelfs activiteiten vinden en downloaden die anderen hebben voltooid, of uw eigen activiteiten delen met de community.

 

Met het gebruiksvriendelijke touchscreen kunnen ook uw kinderen overweg. Even erop tikken en u kunt op pad! De activiteitenprofielen bieden u direct toegang tot aangepaste profielen voor bijvoorbeeld wandelen, fietsen en geocachen, dus welke activiteit u ook kiest, u kunt er direct op uit met alles binnen handbereik. U kunt met het hele gezin volop genieten van de natuur en buitenactiviteiten, in de wetenschap dat u in veilige handen bent.

 

 

Klaar om op de fiets te springen

 

eTrex Touch biedt alles wat u nodig hebt om als de gelegenheid zich voordoet erop uit te trekken en van de natuur te genieten. eTrex Touch is niet alleen ontworpen om elke activiteit die u die dag kiest te ondersteunen, het toestel wordt bovendien volledig gebruiksklaar geleverd, zodat u direct op pad kunt.

 

De Garmin eTrex Touch wordt geleverd inclusief fietssteun om het toestel gemakkelijk aan het stuur te bevestigen, een extra accessoire dat toerfietsers op prijs zullen stellen.

 

Ook beschikt het toestel over vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten van 46 landen – schakel het toestel in, maak verbinding met GPS en start de navigatie. Bovendien kunnen de kaarten gratis worden bijgewerkt. Het grote interne geheugen van 8 GB en de microSD kaartsleuf bieden meer dan voldoende ruimte voor extra kaarten, naar keuze te variëren van topografische kaarten tot maritieme kaarten.

 

Ga geocachen

 

Beleef opwindende outdooravonturen met GPS-schatzoeken ofwel geocachen. De Garmin eTrex Touch is voor de geocacheliefhebber van alle gemakken voorzien, met papierloze geocache-aanwijzingen, scoretotalen en recente logs die direct op het toestel worden opgeslagen – afdrukken is niet nodig.

 

Garmin eTrex Touch 25 wordt geleverd met een ingebouwd elektronisch kompas dat de richting naar uw bestemming aangeeft, ook als u stilstaat – wat goed van pas komt als u even uitrust van uw geocache-avonturen.

 

Speciaal voor de beginnende geocacher bevat de eTrex Touch 250.000 geweldige geocaches om u op weg te helpen. Alle geocaches zijn afkomstig van geocaching.com, het grootste geocachingplatform ter wereld.

 

 

Avonturen downloaden en delen

 

Hebt u geen specifieke bestemming of route in gedachten? Zoek aanbevolen avonturen op Garmin Connect of Garmin Adventures en bekijk routes en geocaches die anderen hebben voltooid. Download ze vervolgens naar uw eTrex Touch en u bent klaar voor uw volgende avontuur. Of maak een aangepaste, nieuwe route om op uw toestel te downloaden.

 

Wilt u een recent avontuur opslaan en opnieuw beleven? De Garmin eTrex Touch legt vast waar u bent geweest, zodat u uw routes kunt uploaden naar Garmin Connect of Garmin Adventures en deze op elk gewenst moment opnieuw kunt beleven. Beide platforms zijn gratis en bieden u de mogelijkheid om uw recreatieve avonturen te delen met vrienden en familie.

 

 

Garmin eTrex-kwaliteit DNA

 

eTrex Touch is het nieuwste product in de fameuze eTrex GPS handheldserie. Deze producten zijn een wereldwijd succes, van de vrieskou op de polen tot de verzengende hitte in Afrikaanse woestijnen en de tropische jungle van Zuid-Amerika. eTrex is alle omstandigheden de baas en de eTrex Touch is even robuust en duurzaam.

 

eTrex Touch ondersteunt GPS en GLONASS, zodat u beschikt over twee krachtige satellietsystemen om snel en nauwkeurig uw positie te bepalen, ook onder de zwaarste omstandigheden. Laat eTrex het werk voor u doen – u hoeft alleen te kijken waar u bent en de aanwijzingen te volgen.

 

Het toestel heeft een robuuste behuizing, is IPX7-waterbestendig en voorzien van een kraswerend scherm. De lange batterijduur van 16 uur en de in het veld vervangbare standaard AA-batterijen garanderen optimale flexibiliteit als u op pad bent.

 

Garmin eTrex Touch biedt ook alle klassieke eTrex functies, zoals jacht- en visinformatie, sporthorloge, zon- en maanstanden, zonsopgang en zonsondergang en nog veel meer.

 

 

Compacte en veelzijdige metgezel

 

Het handige toestel is gemakkelijk in uw zak mee te nemen of op het stuur te bevestigen. Bovendien is het formaat zo ontworpen dat ook kinderen er gemakkelijk mee kunnen omgaan. Dankzij het bevestigingssysteem op de achterkant kan de eTrex Touch met speciale steunen voor boten, auto’s, rugzakken en meer vrijwel overal gemakkelijk worden bevestigd.


 

Voor meer info: zie Garmin Nederland