Basecamp

Basecamp voor Motorrijders

29,90

Videocursus voor het gebruik van je Garmin Zumo.

ATTENTIE: de DVD versie is niet meer leverbaar. Zie in plaats daarvan de online versie.

Voordeel: geen verzendkosten, direct beschikbaar, geen DVD speler nodig, ook op bijv tablet te bekijken. En nog steeds zo vaak bekijken als je wilt.

Klik HIER voor de online versie van ‘Basecamp voor motorrijders‘.

In totaal vier uur komt alles aan bod wat je moet weten om echt plezier te gaan hebben van je Garmin Zumo.

 

De cursus gaat ook uitgebreid in op het programma Basecamp en de mogelijkheden zelf routes te ontwerpen of downloaden van internet.

 

Voor velen een eye-opener. Je leert de logica van toestel en software en ineens blijkt allerlei ‘gedoe’ uit het verleden in werkelijkheid heel eenvoudig.

ATTENTIE: de DVD versie is niet meer leverbaar. Zie in plaats daarvan de online versie

Uitverkocht

Beschrijving

Beoordelingen

 1. MrGPS

  “Johan”op gpsshop.nl:

  Perfect

  Moet iedereen doen kom je de nodige hints en trucs tegen die je zelf nooit had gevonden.

 2. MrGPS

  “Werner” op gpsshop.nl:

  Weg wezen, wegwijs worden met MrGPS.

  Ik werkte al lang met Garmin (Zumo) en heb met veel vallen en moeilijk opstaan het gebruik geleerd. MAAR.. deze video is een openbaring en heeft het antwoord op vele onopgeloste vragen of beter gebruik. MrGPS Hans Vaessen heeft een aangename manier om alles op een boeiende en niet-saaie manier te brengen. Vooraleer de vervanging van de reeds 8 jaar oude ZUMO 550 is dit de ideale manier om de juiste keuze te maken als motorrijder. Een dikke pluim !

 3. MrGPS

  “Jan”op gpsshop.nl:

  een must voor iedere GPS liefhebber

  Prachtig instrument voor iedere GPS gebruiker die graag zelf routes uitstippelt en bewerkt

 4. MrGPS

  “Paul” op gpsshop.nl:

  Bijzonder duidelijk en compleet

  De videocursus is zeer duidelijk en uitgebreid. Zowel algemeenheden als nuttige “tips and tricks” worden behandeld. Hij is specifiek op motorrijders afgestemd. De extra video’s op internet vormen een mooie aanvulling. Ze geven bijvoorbeeld info over een bepaald type van Garmin-GPS en hoe je die best samen met BaseCamp gebruikt.

 5. MrGPS

  “Dirk” op gpsshop.nl:

  Gewoon de max

  Ik begreep van BaseCamp niets. Nu kan ik ook op visueel vlak, aan mijn tempo les volgen via de 2 Dvd’s.

 6. MrGPS

  “Marc” op gpsshop.nl:

  Moet je hebben!

  Gewoon goed , je kunt hier veel met bijleren en dingen ontdekken die je nooit zou gaan gebruiken ontdekken. Goed uitgelegd , nodig want gps toestellen blijven nog altijd ingewikkeld om alle voordelen te ontdekken, toch blijft oefenen de beste leerschool

 7. MrGPS

  “Theo” op gpsshop.nl:

  Uitstekende cursus (voor Windows gebruikers)

  Een heldere en gedegen cursus die het maximale uit BaseCamp haalt, daarom een ‘must-have’ voor iedere motorrijder die zelf routes wil maken (en distribueren). Daarnaast veel waardevolle tips (o.a. de verwijzing naar de javawa website met GPS tools) die je niet vindt in de de gps handleiding.

 8. RonalT

  Een aanrader voor mensen die zoekende zijn in de wereld van GPS en ZUMO.
  Alles wordt duidelijk en zonder fratsen uitgelegd op een manier waar bijzonder prettig naar te luisteren is.. Het kijken naar Hans vind ik wat minder, maar dat ligt aan mijn voorkeur….. 🙂

  Dus waar wacht je nog op!

  RonalT

 9. Boudewijn

  De cursus is een MUST voor iedereen die met BaseCamp aan de slag wil. Er wordt op een prettige en duidelijke manier uitgelegd hoe het een en ander functioneert, en als je net zoals ik geen “held” bent in de wereld van computers en dergelijke is het bijzonder handig om deze cursus te hebben EN op terug te vallen. Het enige puntje van kritiek wat ik heb is dat de cursus is afgestemd op “windows”. Voor “MAC” gebruikers is het iets anders. In hoofdlijnen kan je het wel volgen maar als Hans er iets dieper op in gaat ( ben ik in ieder geval…) de weg kwijt! En dat is jammer…..

  • MrGPS

   Klopt. Ik werk vanuit Windows. Enerzijds omdat ik zelf geen Mac heb; anderzijds omdat het percentage Mac gebruikers echt te laag is om er een aparte cursus van te maken. Tegelijk echter: belangrijkste binnen de cursus is de ‘logica’ achter de routes cq software. Overigens dank voor je compliment; ik begrijp dat je er, ondanks deze beperking, toch veel aan hebt gehad.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *