over de MrGPS winkel

Koop je toestel en/of videocursus rechtstreeks bij MrGPS!

De focus van MrGPS zit in informatie en ondersteuning, dat zie je ook aan de website.

Maar ook voor aanschaf van je toestel kun je bij MrGPS terecht. Geen anonieme webwinkel, maar rechtstreeks bij ‘de man van de video’s’. Met een professionele webshop, snelle levering en betrouwbare betaling en verzending (ISO 9001:2015 gecertificeerd)

Kijk maar eens in de bovenbalk; daar vind je alle toestellen voor recreatieve navigatie overzichtelijk gerangschikt.

MrGPS is ‘authorized dealer’ van zowel Garmin als TomTom.


Levering

Voor de meeste bestellingen geldt: op werkdagen voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis. Mocht een toestel onverhoopt tijdelijk toch niet in voorraad blijken te zijn dan neem ik persoonlijk via mail of telefoon contact met je op. Met de vraag of je één of hooguit enkele dagen geduld wilt hebben danwel de order dan liever annuleert.

Verzending gebeurt via Post NL. Je ontvangt separaat een track en tracemail waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.

Bij bestellingen boven de 100 euro is de verzending gratis en bovendien aangetekend en verzekerd.


Betaling

Betaling verloopt via een beveiligde verbinding met Mutlisafepay en kan op verschillende manieren:  Ideal, Paypal, Maestro, VISA, Mastercard, of Mistercash. Via de optie ‘banktransfer’ kun je ook kiezen voor handmatige overboeking.

Ook zakelijke, intracommunautaire, bestelling vanuit het buitenland is mogelijk. Daartoe graag even contact opnemen via sales@mrgps.nl


Contact

Wil je advies bij aanschaf of heb je vragen over een bij MrGPS aangeschaft toestel dan kun je uiteraard bellen of mailen.

MrGPS is bereikbaar via sales@mrgps.nl danwel 06-11649313 (en dat mag ook in de avonduren). Krijg je geen gehoor: spreek dan even de voicemail in.

Ofschoon MrGPS geen fysieke winkel heeft kun je, op afspraak, ook op bezoek komen. MrGPS is gevestigd in Almelo.

“Huh? Almelo? Ik las iets over ‘Rectum’ en een wijngaard?”. Klopt. dat was lange tijd het geval. Na scheiding echter die prachtige omgeving moeten verlaten en nu voorlopig werkend vanuit een bescheiden, maar fijn, huis in Almelo.  

 


Helpdesk?
Let wel: MrGPS is géén algemene individuele helpdesk waar willekeurig iedereen met elke vraag over GPS terecht kan. Ik zou nergens anders meer aan toekomen…

Kocht je je toestel elders: neem dan contact op met je leverancier of fabrikant of bezoek één van de vele intenetfora (waarop MrGPS ook frequent actief is). Of overweeg wellicht aanschaf van de MrGPS personal Support.


Retouren

Mocht je binnen twee weken na ontvangst van je bestelling spijt hebben van je aankoop dan kun je je bestelling alsnog retourneren, het zogenaamde ‘herroepingsrecht’. Daarbij is wel van belang dat je zorgt dat het product en verpakking als nieuw is; en dus niet in gebruik genomen, geregistreerd, gemonteerd etc.

Voldoe je aan die voorwaarden dan wordt binnen enkele dagen het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, geretourneerd.   Neem in dergelijk geval altijd even tevoren via telefoon of mail contact op.  De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.


Garantie

Is er onverhoopt sprake van een defect neem dan altijd even contact op met MrGPS. Afhankelijk van de aard van het defect zal ik dan vaststellen wat de beste en snelste manier is om het probleem te verhelpen. Omdat storingen vaak softwarematig van aard zijn lukt het meestal problemen op afstand op te lossen, Het kan ook zijn dat ik zelf met het toestel aan de slag ga; het komt ook voor dat het toestel naar de fabrikant moet. Garantietermijn is in de regel twee jaar maar, ook al is die termijn verlopen: gooi het apparaat niet meteen weg maar neem toch even contact op.


Prijs

MrGPS is geen ‘prijsstunter’ maar zal desalniettemin vaak één van de goedkoopste aanbieders blijken te zijn. Zeker als je, bij aanschaf van een toestel, de korting op een videocursus mee telt.


Tot slot

Kopen bij MrGPS doe je omdat je vertrouwen in mij stelt. Zowel qua kennis als service.

Maar wellicht ook omdat je mijn vele video’s en artikelen op prijs stelt. Door aanschaf bij MrGPS ondersteun je me tegelijk die dingen te kunnen doen! Mijn dank daarvoor!

Met vriendelijke groet!

Hans Vaessen

MrGPS/enovate media – KVK 54603382

06-11649313
Rembrandtlaan 12
7606GM  Almelo