Dank voor je bestelling van de cursus ‘Toeren met je Garmin Zumo’

Enkele praktische zaken daarover:

  1. bekijken cursus
  2. MyRouteapp Gold drie maanden gratis
  3. Garmin Zumo Facebook groep
  4. Kennisbank

1. bekijken cursus

De cursus ‘Toeren met je Garmin Zumo’ is een online cursus. Meteen nadat je de cursus besteld hebt kun je al aan de slag.

Het enige dat je moet doen is inloggen op de website van MrGPS. Je gebruikersnaam is gelijk aan je emailadres.

Het wachtwoord ontvang je automatisch via email. Heb je het niet ontvangen? Kijk dan even in de spambox. Lukt ook dat niet: vraag dan via DEZE LINK een nieuw wachtwoord aan. (zie je dan alleen de MrGPS website dan ben je al ingelogd en kun je op de link hieronder klikken).

Ben je eenmaal ingelogd dan vind je de cursus door op DEZE LINK te klikken.

TIP: je kunt ook inloggen vanuit je tablet of mobiele telefoon en zo de cursus bekijken.

2. MyRouteapp Gold drie maanden gratis

Zoals je wellicht gelezen hebt ontvang je bij aanschaf van een Garmin Zumo en/of videocursus ‘toeren met de Garmin Zumo’ drie maanden gratis gebruik van het routeprogramma MyRouteapp Gold (MRA).

Daarvan gebruik maken kan eenvoudig door te klikken op DEZE LINK.

Bevalt MRA en wil je er mee blijven werken? Dan krijg je van MrGPS 30% korting op de normale MRA licentie. Wil je daarvan gebruikmaken klik dan op DEZE LINK.

Maak je geen gebruik van dat aanbod dan hoef je helemaal niets te doen, maar valt je account gewoon terug naar de ‘gewone’ licentie. Nog steeds leuk om mee te werken.

3. Garmin Zumo Facebook groep

Werk je met facebook? Meld je dan zeker even aan op de Garmin Zumo Facebook pagina, waar gebruikers elkaar helpen met tips en antwoorden op vragen bij het gebruik van de TomTom Rider. Ook MrGPS is vrijwel dagelijks op die pagina actief.

4. Kennisbank Garmin Zumo

Een andere bron van informatie is de MrGPS Kennisbank motor van MrGPS. Loop je tegen problemen aan? Kijk dan eerst HIER.

Tot slot….

Rest me je heel veel plezier en succes met de cursus te wensen; en uiteraard vele prachtige kilometers!

Groet!

Hans