Maak een videoreview van je Zumo XT en win een Garmin Instinct Adventure Watch

Maak nu een videoreview van je Zumo XT en win een Garmin Instinct Adventure Watch!

Als nieuwe bezitter van de Zumo XT wil ik je graag uitnodigen om in een videobericht te vertellen over wat je van het apparaat vindt. Naast de MrGPS reviews is er immers voor iemand die aanschaf ervan overweegt geen betere bron dan de praktijkervaring van andere rijders! En aangezien we elkaar door de huidige omstandigheden wat minder zien willen we dat digitaal oplossen.

Ik zou het fijn vinden als je die moeite zou willen nemen; ook Garmin Nederland was enthousiast over het idee en stelt voor de beste review een prijs beschikbaar: een Garmin instinct Adventure Watch twv € 249,-. Naar keuze in de kleur Tundra of Grey. Klik HIER voor meer info over dat horloge. Voor de nummers 2 t.m 5 is er een ‘troostprijs’ in de vorm van, naar keuze, de MrGPS videocursus ‘toeren met je Garmin Zumo’ of het prachtige nieuwe ANWB Motorboek van Jan Dirk Onrust.

De winnaar wordt bepaald door een jury, bestaande uit MrGPS en Garmin Nederland.

De inhoud en stijl van de review bepaal je uiteraard helemaal zelf, net als de lengte. Om te winnen hoeft het echt niet allemaal ‘halleluja’ te zijn (al ontkom je daar bijna niet aan ?). Zeker als je al eerder een Zumo had is het leuk om daarmee de vergelijking te maken, bijvoorbeeld in zonlicht. Technische videokwaliteit is onderschikt, als het maar zichtbaar en verstaanbaar is; filmen met je telefoon is meestal al prima (maar zorg dat je een beetje uit de wind staat). Geef in je video in ieder geval aan welk rapportcijfer je de XT geeft (en in hoofdlijnen waarom).

Voorwaarde is wél dat je het goed vindt dat we (evt delen van) je video, met naamsvermelding, online publiceren.

Aanleveren kan tot juni 2020. Dat kan op verschillende manieren:

  • Door de video te uploaden naar youtube, een cloud-account of bijvoorbeeld WeShare en een toegankelijke download link via mail te sturen aan hans@mrgps.nl – zet in de onderwerpregel de tekst ‘VIDEOREVIEW XT
  • Door de video via whatsapp te versturen aan 06-11649313, uiteraard vergezeld door een tekstberichtje met minimaal je naam.
  • Door de video op Facebookgroep op de MrGPS danwel Garmin Zumo Groep te plaatsen

    Deelname staat open voor iedereen met een zumo XT; hij hoeft niet per se bij MrGPS gekocht te zijn (maar dat levert natuurlijk wél extra punten ?).

In de eerste helft van juni gaat de jury in overleg en kijken welke video we het meest informatief/leukst/creatief of whatever vinden. Wie dat is hoor je via facebook en/of de MrGPS nieuwsbrief.

Veel succes, Maak er iets moois van!

Mede namens Garmin Nederland,

Hans Vaesssen
MrGPS

Hieronder de Zumo XT review-video’s zoals MrGPS die zelf al maakte, alsook een review door motor.nl; met prachtige beelden die vooral laten zien hoe fantastisch dat scherm is!