Gratis MrGPS Basecamp cursus tijdens beurzen Utrecht

Op uitnodiging van Garmin Nederland geeft MrGPS tijdens zowel de Motorbeurs als Fiets en Wandelbeurs een uur lang training in het gebruik van Garmin Basecamp.

Routes downloaden en bewerken, zelf routes ontwerpen, het verschil tussen route en track, de verschillende soorten herberekenen etc. etc. Gelardeerd met herkenbare voorbeelden uit de praktijk (en de verklaring voor eventuele probleemgevalletjes). Op de motorbeurs ook bijvoorbeeld tips voor het uitwisselen van routes binnen de club, op de fiets en wandelbeurs demonstratie van de verschillende kaarten als de Garmin topo pro en de OSM fietskaart.

Ook al hebben we maar een uurtje de tijd: voor zowel beginnende als meer gevorderde gebruikers vermoedelijk een heel zinvol uurtje. Als was het maar om even de benen wat rust te gunnen ;).

Toegang is voor beursbezoekers gratis (met dank aan Garmin Nederland). Reserveren of aanmelden niet nodig. De ervaring van voorgaande jaren leert dat, wil je inderdaad kunnen zitten, het verstandig kan zijn tijdig aanwezig te zijn.

mb5

mb6


Wanneer en waar?

Beide beurzen vinden plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Programma MrGPS-trainingen:

schema


Eh.. zo’n beurs is een doolhof.. Waar precies?


motorbeurs:

het ‘theater’ in Hal 9 – in onderstaande afbeelding rechts-boven.

De stand van garmin zelf is te vinden in Hal 7; op de afbeelding links-boven.

mb4

Klik HIER voor de volledige plattegrond van de Motorbeurs en HIER voor de website.


Fiets en Wandelbeurs:

In de Juliana Foyer op de eerste etage – op de afbeelding rechts.

De stand van Garmin is te vinden in Hal 4, nabij de MTB test-track.

fw2

Klik HIER voor de volledige plattegrond van de fiets- en wandelbeurs en HIER voor de website.

 


Er zijn echter nog meer lezingen tijdens beide beurzen die zeker de moeite waard zijn.

  • Op de motorbeurs bijvoorbeeld “Oerend hard, of bepaal je je eigen veiligheid‘ door Jan Kremer van ANWB Promotor en ‘Advies over aanschaf 2e hands motor‘ door Eric van Lent; eveneens bekend van o.m. Promotor. Het complete programma is te vinden bij de ingang van het theater.
  • Op de fiets en wandelbeurs bijvoorbeeld de auteur van ‘de GPS wijzer’, Joost Verbeek over ‘wandelen met GPS‘ en Bert Bohlander over, jawel… ‘fietsen met GPS‘. Het is de fiets en wandelbeurs, nietwaar? ;). Juist die beurs kenmerkt zich door een enorm aantal aan lezingen, met vele verhalen over evenzovele wandel- en fietsavonturen.

Bekijk Hier zeker even het complete programma!


 

Tot ziens in Utrecht!!