Nieuwe Basecamp Beta-versie met interessante nieuwe opties!

HjIshzb

Ik roep het wel vaker: Garmin lijkt stevig gas te geven met basecamp. Mede om die reden heb ik ervoor gekozen om de zoekfunctie in de ‘basecamp voor motorrijders’ DVD even buiten beschouwing te laten: ik verwacht daar verdere verbetering van en zal, zodra die er is daar een aparte online bonusvideo van maken.

Die keuze lijkt terecht, want zojuist is er een nieuwe beta-versie van Basecamp uitgekomen, met daarin inderdaad ondermeer veranderingen in de zoekfunctie. Maar daarnaast nog verschillende andere potentieel zeer interessante nieuw opties. Ondermeer het maken van een zogenaamde ’roundtrip’, meerdaagse routeplanning en het werken met verschillende profielen voor delen van de route.

Ik heb ‘m zelf nog niet nader bekeken, maar dat ga ik komende dagen beslist wèl doen.

LET OP:

  • Dit is een beta-versie en DUS een test-versie. Hij is dus feitelijk bedoeld om voor het vrijgeven ervan de hulp van de gebruikers in te roepen om eventuele fouten te detecteren. Wil je meer ‘op zeker’ gaan: wacht dan even op de definitieve versie!
  • Kom je fouten tegen: koppel die dan ook even terug via het garmin-forum (engelstalig – zie link hieronder)
  • Als je een relevante routeverzameling in Basecamp hebt: maak dan misschien even pas op de plaats: ook al maak je een backup: na import zijn weliswaar alle gegevens nog aanwezig, maar is de folderstructuur verdwenen!