MrGPS op fiets- en wandelbeurs Amsterdam 1 en 2 maart

fwbeurs2Op 1 en 2 maart is er al weer de Fiets- en Wandelbeurs in Amsterdam. Traditioneel het moment dat alles weer begint te ‘kriebelen’; het seizoen zit er weer aan te komen!

Ook dit jaar weer veel aandacht voor GPS, zelfs meer dan voorgaande jaren. Geconcentreerd in Hal 11, met daar zowel een GPS lezingenzaal als diverse aanbieders van GPS-spul.

Dit jaar is ook Garmin Nederland weer met een eigen stand aanwezig. Om alle bezoekers optimaal van dienst te zijn laat Garmin zich bovendien versterken door de professionals van het gps-collectief.
Afwisselend is niet alleen MrGPS op de stand van Garmin te vinden, maar ook gps-expert en de auteurs van resp. “GPS-wijzer” en “alles over GPS”.

Dagelijks om 15.00 verzorgt MrGPS in de GPS zaal een presentatie over de Open Fiets Map. Wat is het, hoe werkt het, hoe maak je er routes mee, hoe zet je de kaarten in je toestel, hoe kun je zelf bijdragen aan de kaart?

ingangfw

TIP: als je van plan bent naar de beurs te gaan: KOOP DAN TEVOREN ONLINE JE KAARTJE!! (zie link hieronder). Niet alleen bespaar je daarmee een paar euro; je voorkomt bovendien dat je lang moet wachten bij de ingang. Zowel vorig jaar als het jaar ervoor was er op een gegeven moment meer dan een uur wachttijd bij de kassa. Stond dus een hele sliert mensen buiten kou-kleumend (er lag sneeuw) te wachten. Weliswaar was de organisatie zo vriendelijk koffie uit te delen… Maar als je online een kaartje had gekocht had je zó door kunnen lopen. Dus wees gewaarschuwd!

Hieronder de plattegrond van de ‘GPS-hoek’ in Hal 11: als je de hal binnenkomt linksachter dus.

fwbeurs

Klik HIER voor het totale overzicht van de lezingen
Klik HIER voor een plattegrond van de beurs
klik HIER om online een kaartje te bestellen
klik HIER voor meer informatie over het gps-collectief

Hopelijk tot ziens in Amsterdam!