Welke Bluetooth headset moet ik kiezen?

Zoals wel vaker: hoe meer keuze, hoe lastiger het is om een keuze te maken. En ook de keuze uit Bluetooth headsets lijkt wel op de menukaart van een Pizzeria. Daarom eet ik ook liever in een restaurant met alleen de specialiteiten van het huis‘.

Ook qua bluetooth headsets heb ik me daarom geconcentreerd op de producten waar ik 100% achter kan staan en die gewoon probleemloos functioneren met zowel de TomTom Rider, Garmin Zumo als je smartphone.

Klik HIER voor het volledige overzicht van de MrGPS “specialiteiten van het huis“.

TIP: twijfel je tussen aanschaf van een Garmin of TomTom? Klik dan HIER.

2 reacties

 1. Guus Schoonderbeek schreef:

  Na het bekijken van de Cardo Freecom 4+ complete tutorial heb ik twee vragen:
  1) Het valt mij op dat voor heel veel functies het nodig is om een knop op het apparaat in te drukken alvorens een intercom op te zetten, radio aan te zetten, telefoon in- of uitgaand, etc. Om spraakondersteuning van de mobiele telefoon te activeren (bv. voor een uitgaand telefoongesprek) moet je zelfs 2 toetsen tegelijk indrukken op je device (tijdstip 7:20). Zijn de toetsen goed te vinden en te bedienen met motorhandschoenen aan? Wat is daarbij jullie ervaring?

  2) Is de duo verpakking voorzien van 2 opladers?

  • MrGPS schreef:

   Ad 1: het bedienen met handschoenen aan vereist wellicht een beetje oefening (vooral het vinden van de knop) maar is zodra je daar een beetje routine mee hebt prima te doen.

   Ad 2: er zit geheel geen lader bij. Wel een usb kabel waarmee je kunt opladen met de PC of een USB telefoonlader.

Geef een reactie