Nieuw: de MrGPS kennisbank

Zoals ik al eerder meldde ben ik druk aan het sleutelen aan deze website. Er valt nog héél veel te doen, maar enkele vernieuwingen worden al zichtbaar. 
Eén daarvan is de nieuwe MrGPS kennisbank. Daarin probeer ik de beschikbare informatie op een meer toegankelijke manier aan te bieden.

Op dit moment staat er vooral informatie die de meesten al kennen (veel video dus ;)) maar dat zal gaandeweg (enorm) uitbreiden. 

Om toch het overzicht een beetje te houden wordt er, per thema of toestel, automatisch bijgehouden welke berichten het meest bekeken worden en welke berichten de meeste ‘thumbs up’ krijgen. Als het goed is komt daardoor automatisch de voor jou meest relevante informatie in beeld. Kijk maar eens in de rechterkolom.


En bovendien wordt het ook makkelijker om informatie te delen. Kom je een bericht tegen waarvan je denkt ‘dat moeten al mijn facebook-vrienden weten: kwestie van een druk op de knop. 

Ook is er een zoekfunctie en de mogelijkheid zelf een vraag in te dienen. Als die vraag breed relevant is zal ik proberen ‘m aan de Kennisbank toe te voegen en krijg je vanzelf bericht als het zo ver is.

Direct binnen de site reageren is vooralsnog niet mogelijk. Dat komt wellicht in de loop van dit jaar nog, maar ik wil het een beetje overzichtelijk proberen te houden; zodat je niet 1000 pagina’s hoeft te lezen voor je hebt gevonden wat je zoekt…

Enfin, genoeg gezegd; werp graag een blik op de MrGPS kennisbank